Ripple (XRP) technikai elemzés 04.15.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ripple (XRP)

A piaci összeomlás óta a Ripple (XRP) árfolyama korrekciókat szenvedett el, és még nem mutatta a fellendülés jeleit.

A rosszabb még hátravan, mivel a token nem tudott tesztelni egy hosszú távú bikamintát, ami további áresésre utal.

A CoinMarketCap szerint a token árfolyama az elmúlt hét napban több mint 18%-ot esett. Egyedül az elmúlt 24 órában kétszámjegyű csökkenést regisztrált a token, és 11%-kal zuhant.

A cikk írásakor az XRP 0,5027 dolláron kereskedett, piaci kapitalizációja pedig meghaladta a 26,7 milliárd dollárt.

Közben az XRP nem tudta tesztelni a 6 éve tartó szimmetrikus háromszög mintázatot, mivel az értéke 0,5 dollár alá esett.

Miután a token nem tudta tesztelni a mintát, a befektetők az elkövetkező napokban tanúi lehetnek a token értékének további csökkenésének.

A Santiment adatainak elemzése elég sok medvés metrikára mutatott rá. A token MVRV-aránya például a múlt héten meredeken csökkent.

A csökkenés után az NVT-aránya is emelkedő lendületet vett, ami arra utal, hogy az XRP túlértékelt.

Ezenkívül a token napi on-chain tranzakciós volumene veszteségben az elmúlt napokban meredeken megugrott, ami a piaci összeomlásnak tulajdonítható.,

Az XRP derivatív mérőszámai azonban bikásan néztek ki. Az Open Interestje meredeken csökkent. Ezzel elindult egy trendforduló, amely hamarosan bekövetkezhet, és lehetővé teszi a token számára, hogy talpra álljon a közelmúltbeli veszteségekből.

A Funding Rate szintén csökkent. Az árak általában a Funding Rate-hez képest az ellenkező irányba mozognak, ami az elkövetkező napokban lehetséges árfolyam-emelkedésre utal.

Ezután elemeztem az XRP napi grafikonját, hogy jobban megértsük, merre tart. Az XRP árfolyama megérintette a Bollinger-szalagok alsó határát.

A token Relative Strength Index (RSI) a túladott zónába lépett, ami arra utal, hogy a tokenre nehezedő vásárlási nyomás növekedhet. A Chaikin Money Flow (CMF) is enyhén felfelé mozdult, ami az árfolyam emelkedésére utal.

Ennek ellenére semmit sem lehet a legnagyobb biztonsággal kijelenteni, mivel a globális geopolitikai forgatókönyv instabillá vált.

A Közel-Keleten zajló konfliktus negatív hatással lehet a top kriptók árfolyamára, és az elkövetkező hetekben is medvésen tarthatja azokat.

Ellenőrizzük a Hyblock Capital adatait, hogy megkeressük azokat a támaszszinteket, ahová az XRP lezuhanhat, ha a csökkenő trend folytatódik. Azt találtuk, hogy a token 0,46 dollár közelében van támasz.

Amennyiben a token teszteli ezt a támaszt, akkor bikarallyra lehet számítani. Ha viszont másképp alakulnak a dolgok, akkor az XRP árfolyama 0,42 dollárig eshet.

 

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 3 Ethereum token, amivel 2024-ben kriptomilliomossá válhatsz

Az Ethereum tokenek hatalmasat emelkedtek a kriptopiacon az Ethereum ETF-ek jóváhagyásával kapcsolatos közelmúltbeli bejelentés miatt. A kriptoelemzők arra számítanak, hogy az Ethereum hálózat és az összes...

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!