Ripple (XRP) technikai elemzés 03.04.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ripple (XRP)

A Ripple (XRP) szombaton új 2024-es csúcsra, 0,65 dollárra emelkedett, majd hétfő kora reggel kisebb visszaesést szenvedett 0,63 dollárra.

A SEC kontra Ripple per fejleményei közepette az altcoin a lélektanilag fontos 0,60 dolláros szint felett tartotta magát.

Bill Morgan ügyvéd, a Ripple egyik támogatója úgy véli, hogy valószínű, hogy a Ripple befolyása az XRP árfolyamára úgy csökken, ahogy az altcoin tárolása mérséklődik.

Továbbá, a fizetési átutalással foglalkozó cég által létrehozott letét által kiszámíthatóbbá válhat az XRP kínálat, ami valószínűleg csökkenti az XRP árára gyakorolt negatív hatást.

Az XRP árfolyama pillanatnyilag emelkedő trendben van, az altcoin március 2-án új 2024-es csúcsot ért el 0,6501 dolláron, ahogy az alábbi grafikonon látható.

Valószínűleg az altcoin a 2023 decemberi, 0,7000 dolláros csúcs felé fog rallyzni.

Annak érdekében, hogy az XRP árfolyamának a 0,7000 dolláros célhoz való rali eléréséhez az 0,6501 dolláros ellenállást támogatássá kell változtatnia.

A Moving Average Convergence Divergence Indicator (MACD) és az Awesome Oscillator (AO) egyaránt támogatja az XRP legutóbbi nyereségét és az altcoin bikás teóriáját.

Az XRP árfolyama az új 2024-es csúcsra való emelkedés 78,6%-os Fibonacci-retracementjénél, 0,6148 dollárnál találhat támaszt, amennyiben az árfolyama csökkenne.

Egy napi gyertyás zárás a 78,6%-os Fibonacci retracement alatt érvénytelenítheti az XRP árfolyam bikás elméletét.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin felezési árfolyam előrejelzése

Prémium A Bitcoin (BTC) most egy kritikus ponton van, hiszen már csak néhány óra van hátra a várva várt 4. feleződésig. Az IntoTheBlock adatai szerint azonban a...

A svéd adóhivatal 90 millió dollárt hajtana be a bányászoktól

A Svéd Adóhatóság, az STA úgy nyilatkozott, hogy a gyanújuk szerint 2020 és 2023 között számos bányászcég valótlan éves beszámolókat adott le, hogy elkerüljék az...

Gary Gensler otthagyhatja a tőzsdefelügyelet vezetői posztját?

A közösségi médiában nagy port vert fel, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet, a SEC vezetője kétértelmű bejegyzést tett közzé. A felhasználók először arra gyanakodtak, hogy Gensler...

Dogwifhat (WIF) technikai elemzés 04.19.

Prémium Dogwifhat (WIF) A Dogwifhat (WIF) árfolyama csütörtökön emelkedést könyvelhetett el, egészen odáig, hogy felülmúlta társait a mémérmék területén. A Bonk Inu (BONK) után második helyen álló WIF...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!