PancakeSwap (Cake) technikai elemzés 07.15.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

PancakeSwap (Cake)

A kriptopiacon az elmúlt 48 órában tapasztalt emelkedés a PancakeSwap (Cake) 12,2%-os nyereségét jelentette.

Ez a DEX (decentralizált tőzsde) tokent 1,62 dolláros tartományi csúcsra ösztönözte.

A medvés rendelési blokk és az ellenállási szint összefolyása azonban korlátozta a bikás előretörést.

Ez egy 4,5%-os eséshez vezetett, és a CAKE a cikkírás idején 1,54 dolláron kereskedett.

Az árfolyamgrafikonon látszik, hogy a bikák újabb előretörésre készülnek a kritikus ellenállási szint felé. Vajon sikeres lesz?

A magasabb időkereteken lefelé tekintve a CAKE medvés piaci struktúrája látszik, ami megfékezett minden jelentős bikás rallyt.

A négyórás időkeretre zoomolva a CAKE június 12-én 1,30 dolláros történelmi mélypontot ért el.

A medvés szerkezet ellenére a bikák figyelemre méltóan emelkedtek az örök mélypontról, de az 1,62 dolláros szinten ellenállásba ütköztek.

A vevők nehezen találtak lendületet az ezen a szinten tapasztalható eladási nyomás miatt. Ezt bizonyították a június 25-i, július 3-i és legutóbb július 14-i árvisszautasítások.

Mivel egy medvés rendelési blokk és egy ellenállási szint összefolyása állt a bikák útjában, a grafikonon megjelenő mutatók rövid távon reményt keltettek.

Bár a legutóbbi visszautasítás során az RSI (Relatív Erősség Index) a semleges 50-es szintre süllyedt, a vételi nyomás 58-as értékkel a középső érték felett tartotta.

A CMF (Chaikin Money Flow) szintén +0,11 volt, ami a megfelelő tőkebeáramlásra utal.

A Bitcoin emelkedése a 31.000 dolláros árzónába segítheti a CAKE bikákat az ellenállási szint megdöntésében.

Az ellenállás feletti áttörés a CAKE bikát fordítaná meg az alacsonyabb időkereteken, és katalizátorként szolgálhatna egy jelentős árfolyam-fordulathoz.

A másik oldalon a medvék elégedettek lesznek a jelenlegi állapot fenntartásával, egy újabb csökkenéssel a tartományi mélypontra, így a CAKE megreked az oldalazó ármozgásban.

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 10.02.

Prémium Ethereum Classic (ETC) Az Ethereum Classic (ETC) örömmel terjesztette ki a szeptemberi fellendülést októberre. Szeptember 26-tól +10%-kal emelkedett, és a szerkesztés idején 16,80 dolláron kereskedtek vele. A rally...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!