PancakeSwap (Cake) technikai elemzés 07.15.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

PancakeSwap (Cake)

A kriptopiacon az elmúlt 48 órában tapasztalt emelkedés a PancakeSwap (Cake) 12,2%-os nyereségét jelentette.

Ez a DEX (decentralizált tőzsde) tokent 1,62 dolláros tartományi csúcsra ösztönözte.

A medvés rendelési blokk és az ellenállási szint összefolyása azonban korlátozta a bikás előretörést.

Ez egy 4,5%-os eséshez vezetett, és a CAKE a cikkírás idején 1,54 dolláron kereskedett.

Az árfolyamgrafikonon látszik, hogy a bikák újabb előretörésre készülnek a kritikus ellenállási szint felé. Vajon sikeres lesz?

A magasabb időkereteken lefelé tekintve a CAKE medvés piaci struktúrája látszik, ami megfékezett minden jelentős bikás rallyt.

A négyórás időkeretre zoomolva a CAKE június 12-én 1,30 dolláros történelmi mélypontot ért el.

A medvés szerkezet ellenére a bikák figyelemre méltóan emelkedtek az örök mélypontról, de az 1,62 dolláros szinten ellenállásba ütköztek.

A vevők nehezen találtak lendületet az ezen a szinten tapasztalható eladási nyomás miatt. Ezt bizonyították a június 25-i, július 3-i és legutóbb július 14-i árvisszautasítások.

Mivel egy medvés rendelési blokk és egy ellenállási szint összefolyása állt a bikák útjában, a grafikonon megjelenő mutatók rövid távon reményt keltettek.

Bár a legutóbbi visszautasítás során az RSI (Relatív Erősség Index) a semleges 50-es szintre süllyedt, a vételi nyomás 58-as értékkel a középső érték felett tartotta.

A CMF (Chaikin Money Flow) szintén +0,11 volt, ami a megfelelő tőkebeáramlásra utal.

A Bitcoin emelkedése a 31.000 dolláros árzónába segítheti a CAKE bikákat az ellenállási szint megdöntésében.

Az ellenállás feletti áttörés a CAKE bikát fordítaná meg az alacsonyabb időkereteken, és katalizátorként szolgálhatna egy jelentős árfolyam-fordulathoz.

A másik oldalon a medvék elégedettek lesznek a jelenlegi állapot fenntartásával, egy újabb csökkenéssel a tartományi mélypontra, így a CAKE megreked az oldalazó ármozgásban.

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!