Mike Novogratz 76 millió dolláros Ethereum befektetése

-

Egy jelentős lépés a kriptopénz szektoron belül, hogy Mike Novogratz befektetési cége, a Galaxy Digital jelentős mennyiségű Ethereumot (ETH) szerzett, mintegy 76 millió dollár értékben.

Ezt a tranzakciót a két legjelentősebb kriptopénz-tőzsdéről, a Coinbase Prime-ról és a Binance-ről történő kivonások révén hajtották végre – derült ki a Lookonchain adataiból.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A kivett pontos összeg összesen körülbelül 26.000 ETH, ami a jelenlegi piaci értéket figyelembe véve a fent említett 76,2 millió dollárnak felel meg.

Az Ethereum e jelentős felvásárlása aláhúzza a Galaxy Digital bikás hozzáállását a kriptovalutához, igazodva a kriptovaluta növekedését és potenciálját övező szélesebb piaci hangulathoz.

A tranzakció az Ethereum-piacon belüli jelentős mozgások szélesebb trendjének része.

A másik figyelemre méltó tranzakció 14.000 ETH átutalása volt, több mint 41 millió dollár értékben, a Coinbase Institutionalról egy ismeretlen pénztárcára.

Ezt a mozgást a Whale Alert, a nagy kriptotranzakciókat nyomon követő platform jelentette, ami a nagybefektetők fokozott aktivitását és érdeklődését jelzi az Ethereum iránt.

Nagyobb mértékű bikás hangulat

Az intézményi befektetők hagyományosan óvatosan viszonyultak a digitális valutákhoz, tekintettel azok volatilitására és szabályozási bizonytalanságaira.

A Galaxy Digitalhoz hasonló cégek fellépése azonban azt jelzi, hogy megváltozott a felfogás a kriptovalutákban rejlő lehetőségekkel kapcsolatban, amelyek diverzifikált befektetési portfóliókat kínálnak és fedezetet nyújtanak a hagyományos pénzügyi piaci kockázatokkal szemben.

E jelentős befektetések egy olyan időszakban jönnek, amikor az Ethereum piaci teljesítménye fellendülőben van.

Az Ethereum árfolyama körülbelül 2944 dolláron áll, ami enyhe, 1%-os emelkedést jelent az elmúlt 24 órában.

Ethereum
Forrás: CoinGecko

Ami még figyelemreméltóbb, hogy az elmúlt 30 napban jelentős, 19,1%-os emelkedést produkált, ami a befektetők növekvő bizalmát tükrözi a kriptopénz értékével és stabilitásával kapcsolatban.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Az Ethereum stratégiai felhalmozása olyan szervezetek, mint a Galaxy Digital és más névtelen befektetők által, arra utal, hogy az Ethereumban rejlő potenciál iránt erős és növekvő érdeklődés mutatkozik, nem csak mint digitális valuta, hanem mint a decentralizált alkalmazások (dAppok) és okos szerződések platformja iránt.

Ez összhangban áll a szélesebb körű piaci trendekkel, amelyek a blokklánc- és kriptopénzterületen belül megnövekedett befektetésekkel és fejlesztésekkel járnak.

Olvastad már? A Bitcoin segíti az óriási tőkebeáramlást a kriptopénzpiacra

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!