Miért használják ki a befektetők a mélypontot, és miért vásárolnak Bitcoint, Solana-t és Raboo-t?

-


Vendégbejegyzés


A félelem és kapzsiság index egy olyan eszköz, melynek célja a kriptopiaci befektetők általános hangulatának mérése.

Jellegzetes pontszámmal rendelkezik, amely 0 és 100 között mozog. A 25-nél kisebb pontszám szélsőséges piaci hangulatot, míg a 75 és 100 közötti érték szélsőséges kapzsiságot jelent.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A félelem és kapzsiság indexe jelenleg semleges a Bitcoin árkorrekcióját követően, az ebből eredő hullámzást követően, ami a Solana árfolyamának csökkenését okozta.

Mindazonáltal a befektetők kihasználják a mélypontot, és az ügyesek szemet vetettek a Raboo-ra, egy innovatív mémérmére, amely fel fogja rázni az iparágat.

A Raboo most a 3. előértékesítési szakaszban van, és már több mint 1,2 millió dollárt gyűjtött össze, és mindössze 0,0042 dollárért kapható.

Olvasd tovább, hogy megtudd, miért várják a veterán befektetők a RABT 100-szorosát idén.

A Bitcoin újra felpattan, ahogy a befektetők elkezdik megvenni a mélypontot

A Bitcoin várva várt április 19-i felezési eseménye meglehetősen eseménytelenül zajlott.

Noha a blue-chip eszköz a felezés után kissé felértékelődött, tíz nappal később jelentősen leértékelődött, és az 57.000 dolláros határ alá esett.

Ebben a pillanatban a félelem és kapzsiság indexe, amely korábban a mohóságot jelezte, az ellenkező irányba lendült.

A tapasztalt Bitcoin befektetők azonban vásárolni kezdték a mélypontot, és a coin azóta talpra állt.

A cikk írásakor a BTC árfolyama 61.000 dollár felett van, és a befektetők bíznak abban, hogy a bika trendje folytatódik, és új történelmi csúcsokat fog dönteni.

raboo

A kriptoelemző példátlan Solana rallyt jósol

Immortal, az X-en több mint 200.000 követővel rendelkező, álnéven futó kriptopénz elemző úgy véli, hogy a Solana a jelenlegi piaci ciklus utolsó nagyobb korrekciójának volt tanúja.

raboo

A SOL a legutóbbi Bitcoin-indukált bikafutás során jelentősen felértékelődött, megközelítette a 200 dollárt, majd meg is haladta azt.

Ám az elmúlt hónapban masszívan leértékelődött, és 120 dolláros mélypontokat ért el.

Immortal egy posztban megosztott egy SOL árfolyamgrafikát a következő felirattal: „Az utolsó mélypont”. Mivel korábban többször is igazuk volt, a befektetők inkább hisznek a jóslatuknak.

A Solana egyébként az elmúlt egy évben az egyik leggyorsabban növekvő kriptovaluta volt. A befektetők feltételezik, hogy a Solana árfolyama a következő időszakban jelentősen emelkedni fog – mindaddig, amíg a Bitcoin nem zuhan össze.

A forrongó Raboo előértékesítése most befektetői mágnesként vonzza a befektetőket

A kripto befektetők toplistáján a Raboo, egy új token, amely a tippek szerint 2024 legnagyobb AI-alapú mém érméje lesz.

raboo

Azért vonzza különösen a mélyponton vásárló befektetőket, mivel számos trendi koncepciót, köztük a mémkultúrát, a mesterséges intelligenciát és a SocialFi-t kihasználva erős online közösséget épít.

A Raboo a mémek szórakoztató koncepcióját használja arra, hogy forradalmasítja a hasonló gondolkodású kripto szerelmeseinek interakcióját a blokkláncon, és a részvételt a kereseti lehetőségével ösztönzi.

Óriási felértékelődési lehetőséggel rendelkezik, mivel még mindig előértékesítésben van, és könnyen 100-szorosára nőhet, amikor tőzsdére kerül.

Következtetés

A kripto befektetők folyamatosan keresik a lehetőséget, hogy megvegyék a mélypontot, függetlenül attól, hogy mit mond a félelem és kapzsiság index.

A Bitcoin és a Solana árfolyamának felértékelődése sokakat arra ösztönözhetett, hogy ezeket az érméket válasszák, de a hozzáértő kereskedők a Raboo-t választják.

Ez a befektetők mágnese, amelyet 2024-ben 100x-re tippeltek.

A Raboo előértékesítésben itt vehet részt

Telegramhttps://t.me/RabootokenPortal
Twitterhttps://twitter.com/Raboo_Official

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!