Megváltozott a 2017 előtt még bitcoinkritikus CNBC-műsorvezető véleménye

-

A CNBC Mad Money című műsorának házigazdája azt mondta, bitcoinportfóliója egyre „nagyobb, nagyobb és nagyobb”.
Három hónappal azt követően, hogy látszólag megváltoztatta kriptopénzekkel kapcsolatos véleményét, a CNBC szókimondó műsorvezetője azt állítja, pénteken egy jól időzített bitcoinbefektetést hajtott végre.

A TheStreetnek adott interjújában Jim Cramer elárulta, péntek reggel vett bitcoint, amikor az árfolyam 18.000 dollár alá csökkent.
A tévés házigazda hozzátette, hogy a kriptoeszközt minden más befektetéséhez hasonlóan egy diverzifikált portfólióban kezeli.

„Venni fogok – ahogy általában teszem – ha valaminek az ára lecsökken” – mondta Cramer. „Egyre nagyobb, nagyobb és nagyobb leszek. […] Van aranyam. Most a bitcoinnal fogok diverzifikálni – számomra annyira nem nagy pozícióval – de határozottan fontos a diverzifikálás, a bitcoin egy eszköz, én pedig azt szeretném, ha meglenne az eszközök egyensúlya.”


Cramer elmondta, miszerint úgy véli, hogy a bitcoin árfolyama „újra lejöhet”, volatilis történelméből adódóan.

Ennek ellenére személyesen úgy látja, hogy a 17.000 dolláros terület – az az árszint, ahol állítása szerint még több bitcoint venne – egy megfelelő régió.

„A [bitcoin] szépen lejött a csúcsról. Szeretek olyan dolgokat venni, amelyek szépen lejöttek a csúcsról.”
A CNBC házigazdája még szókimondó bitcoinkritikusnak számított a 2017-es robbanás előtt. Akkor azt mondta, hogy a kriptoeszköz ki fog „fogyni a gőzből”.

Amióta azonban szeptemberben feltűnt Anthony „Pomp” Pompliano podcastjában, portfóliójának 1%-át bitcoinban képzeli el.

Olvastad már? A Fidelity Investments vezérigazgatója bullish a bitcoint illetően

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!