Kezdőlap Blog

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕


Vendégbejegyzés


A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak.

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően.

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A tendencia követte a szélesebb piaci enyhülés fellendülését.

Vajon Ethereum ETF kereskedés új altcoin rallyt indít? Az utolsó esély az altcoinok olcsó megvásárlására?


Vendégbejegyzés


A kriptopiac mostanában a vihar előtti csendet éli. A szemek az Ethereumra szegeződnek, mivel egy ETF esetleges bevezetése komoly rallyt indíthat el.

A Bitcoin most már a francia nyugdíjbiztosításokban is szerepel!

A VanEck az Inter Investtel együttműködve egy innovatív tőzsdén kereskedett kötvényen (ETN) keresztül bevezeti a Bitcoint a francia nyugdíj-előtakarékossági tervekbe.

Az Ethereum ETF kereskedés csütörtökön kezdődik – Mi a következő altcoinok?

A kriptopiac nyugodt marad, a várakozás jeleit mutatja egy potenciális bikafutás előtt. Az alcoinok jelenleg vonzó belépési pontokat kínálnak, ami a közelgő növekedésre utal.

Dél-Koreában életbe lépett az új kriptotörvény

Július 19-én életbe léptek Dél-Korea pénzügyi felügyeleti hatóságának új szabályozásai, melyek célja a felhasználói eszközök védelme a kriptotőzsdéken.

A Hybrid Exchange passzív jövedelem modellt vezet be a Solana dominanciájának és a Polkadot fejlesztésének kihívásaként


Vendégbejegyzés


A Solana (SOL) virágzik a deFi piacon, és a többi blokklánc volumenének vezetésével védi piaci dominanciáját.

A legjobb Bitcoin kereskedő, aki megjósolta a Solana csúcsot, azt reméli, hogy az RCO Finance 55 nap alatt 1,204%-ot fog emelkedni.

Mivel a Bitcoin és a Solana továbbra is uralja a kriptopénzek reflektorfényét, egy neves Bitcoin-kereskedő izgalmakat keltett azzal a merész előrejelzéssel, hogy az RCO Finance jelentős emelkedést fog produkálni.

Megkezdődik a Blockfi károsultjainak a kifizetése

A Blockfi bejelentette, hogy ebben a hónapban megkezdi a kifizetéseket a Coinbase-en keresztül.