Mostantól bárki, akár a legcsekélyebb összeggel is bekapcsolódhat a magyarországi koronavírus-járvány elleni küzdelembe.

A MrCoin és a CoinCash hazai váltók közös kezdeményezése révén bitcoinadományokkal is támogathatod a járványellenes harcot.

A MrCoin hétfő éjjel számolt be arról, miszerint egymillió forintot utaltak át a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány 11705008-29919907 számú bankszámlájára.

Debreczeni Barnabás, a MrCoint üzemeltető Shinrai ügyvezető igazgatója erre 5000 USDC-t ajánlott fel az első mobil lélegeztetőgépre, valamint egy közös kriptogyűjtést javasolt Csabai Csaba és a CoinCash közreműködésével.

A közös gyűjtésbe a hazai ágazat mindhárom nagy neve, a MrCoin, a CoinCash és az INLOCK is bekapcsolódott. Az adományozás bitcoin, ether, tether és USDCCoin kriptopénzekkel történhet.

Az alábbi linkre kattintva pedig olvasóink is segíthetik a koronavírussal fertőzött betegek gyógyulásáért küzdő orvosokat, ápolókat, egészségügyi dolgozókat:

www.bitcoinadomany.hu

Fogjunk össze, és mutassuk meg, mire képes a magyar kriptoközösség!