Kriptopénzzel a hazai koronavírus-járvány megfékezéséért

-

Mostantól bárki, akár a legcsekélyebb összeggel is bekapcsolódhat a magyarországi koronavírus-járvány elleni küzdelembe.
A MrCoin és a CoinCash hazai váltók közös kezdeményezése révén bitcoinadományokkal is támogathatod a járványellenes harcot.
A MrCoin hétfő éjjel számolt be arról, miszerint egymillió forintot utaltak át a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány 11705008-29919907 számú bankszámlájára.

Debreczeni Barnabás, a MrCoint üzemeltető Shinrai ügyvezető igazgatója erre 5000 USDC-t ajánlott fel az első mobil lélegeztetőgépre, valamint egy közös kriptogyűjtést javasolt Csabai Csaba és a CoinCash közreműködésével.
A közös gyűjtésbe a hazai ágazat mindhárom nagy neve, a MrCoin, a CoinCash és az INLOCK is bekapcsolódott. Az adományozás bitcoin, ether, tether és USDCCoin kriptopénzekkel történhet.
Az alábbi linkre kattintva pedig olvasóink is segíthetik a koronavírussal fertőzött betegek gyógyulásáért küzdő orvosokat, ápolókat, egészségügyi dolgozókat:

www.bitcoinadomany.hu

Fogjunk össze, és mutassuk meg, mire képes a magyar kriptoközösség!

Legfrissebb bejegyzéseink

A kripto gaming cégek nagyot fejlődtek, a következő nagy esélyes a 5thScape projektje

A 5thScape készülő kriptojátékainak köszönhetően napról napra népszerűbb a metaverzum GameFi terében. A GameFi szektor minden kétséget kizáróan feltámadt, és a kriptók újraéledését követve tiszteletét teszi...

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!