John McAfee, a bitcointámogató különc kiberbiztonsági szakérő 2 millió dollárra emelte korábbi bitcoinárfolyam-előrejelzését 2020-ra.

Hősünk – aki ismert lehet az általa megalkotott vírusirtó szoftverről – mostani jóslata szerint 2020 végére 2 millió dollár lesz a bitcoin értéke.

McAfee korábban azt jósolta, hogy 2020-ra 500 000 dollárról fogunk majd cikkezni, majd szeptemberben ezt duplázta 1 millió dollárra.

A Forbesnak ekkor azt mondta, hogy csak 21 millió bitcoin lesz valaha, amelyből „hétmillió már örökre eltűnt.” Azt is elárulta, hogy szerinte a bitcoint alkotó Satoshi Nakamoto elhunyt, így további egymillió coin veszett el örökre.

McAfee ismét emeli a tétet. Szerinte több mutató is a bitcoin hatalmas, jövő évi árrobbanására utal.

„Számoljatok utána. Ha a bitcoin 2020 végére kevesebbet ér mint 2 millió, akkor maga a matematika is egy csalódás.”

McAfee nem erőltette meg magát merész jóslata melletti érvek felsorakoztatásával, bár mi tagadás, a BaynerLB bank egyik elemzője úgy számolt, hogy 2020 májusára a bitcoin feleződésével 90 000 dollár lehet annak értéke.

Olvastad már? A medve piacnak technikailag vége, miután egyetlen nap alatt 2500 dollárt ugrott a bitcoin

Forrás: cryptoglobe.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon.

Legyen szép napod! 🙂