Hogyan hat a Coinbase növekedésének hatása a Binance-ra

-

Annak ellenére, hogy az elmúlt évben a kriptopiac nyugtalan volt és szabályozási akadályokkal küzdött, úgy tűnt, hogy a Coinbase a közeljövőben figyelemre méltó növekedés előtt áll.

A Coinbase gyorsan halad

A Delphi Digital adatelemzése egy érdekes lehetőséget tárt fel. Ha a Coinbase a Binance jelenlegi határidős kereskedési volumenének csak egynegyedét tudná megszerezni, akár némileg csökkentett díjakkal is, az elképesztő 1,8 milliárd dollárnyi többletbevételt injektálna az üzleti eredményébe.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a lenyűgöző összeg majdnem megduplázná a teljes 2022-es év teljes tranzakciós bevételét.

Hogy ezt az előrejelzést perspektívába helyezzük, az iparági konszenzusos becslések szerint a Coinbase teljes tranzakciós bevétele csak 2026-ban érte volna el az 1,8 milliárd dolláros határt.

Forrás: Delphi Digital

Ez az előrejelzés kiemelte a Coinbase hatalmas növekedési potenciálját a kriptopénz ökoszisztémán belül.

A Binance kereskedési tevékenységének jelentős részét kihasználva a Coinbase jelentősen megnövelhetné bevételi forrásait, és komoly kihívást jelenthetne a Binance domináns piaci pozíciójával szemben.

Továbbá a Coinbase Base néven ismert Layer 2 megoldása robusztus teljesítménymutatókat produkált.

Az Artemis által összeállított adatok szerint augusztus 1-jén a Base lenyűgöző, 72.790 címmel büszkélkedhetett.

coinbase
Forrás: Artemis

Úgy tűnt, hogy a Base hálózaton tapasztalható ugrásszerű elfogadás és aktivitás elválaszthatatlanul kapcsolódik a FriendTech népszerűségéhez, amely jelentősen hozzájárult a Base ökoszisztéma növekedéséhez.

A FriendTech megkülönböztető vonzereje abban rejlett, hogy a tartalomkészítőknek bőséges díjazást tudott biztosítani: csak az elmúlt 10 napban 4 090 ETH-t fizettek ki.

Ez a pénzügyi ösztönző nemcsak az alkotókat vonzotta, hanem a platform terjeszkedését elősegítő környezetet is támogatta.

A BNB küzd

Ezek a tényezők együttesen előnyös helyzetbe hozták a Coinbase-t ahhoz, hogy komoly kihívást intézzen a Binance egyeduralmához.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Annak ellenére, hogy szabályozási akadályokkal és jogi vitákkal küzdött, a Binance és a natív tokenje, a BNB a lehetséges negatív következmények veszélyével szembesült.

A Token Terminálból származó adatok a BNB blokklánc aktivitásának enyhe fellendülésére utaltak.

Az elmúlt hónapban 0,2%-os növekedést figyeltek meg. Ez az aktivitásnövekedés azonban nem tükröződött a bevételtermelésben, amely ugyanebben az időszakban 27,7%-os visszaesést könyvelhetett el.

Forrás: token terminál

Az írás időpontjában a BNB árfolyama 216,91 dolláron kereskedett. Az előző 24 órás időkeretben mérsékelt, 0,61%-os csökkenést regisztrált.

Olvastad már? Napokon belül lezárul a Wall Street Memes gyűjtése – Nincs vesztegetni való idő

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért téved a SEC a kriptovaluták értékpapírként való osztályozásában?

Charles Hoskinson, a Cardano (ADA) társalapítója azzal érvelt, hogy a szabályozókat nem szabad megvakítani a maximalista állításokkal, miszerint a Bitcoin és az Ethereum nem értékpapírok. Az...

Vitalik Buterin: A mesterséges intelligencia komoly fenyegetést jelent

Az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin figyelmeztetést adott ki az emberi intelligenciát felülmúló és a földön uralkodó fajjá váló szuperfejlett mesterséges intelligencia (AI) lehetséges veszélyeire. Az Ethereum...

Az FTX népszerűsítéséért beperelik a sportligákat

Most egész sportligák néznek szembe perrel, amiért a szurkolóik számára látható FTX promóciókat mutattak be. Mindez azután történt, hogy az FTX befektetői a tőzsde összeomlását...

Cardano (ADA) technikai elemzés 11.28.

Prémium Cardano (ADA) A Cardano (ADA) 0,40 dollár felett kell zárnia ahhoz, hogy tartósan 0,46 dollárig emelkedjen. A Cardano (ADA) jelenleg egy nagyon fontos keresleti zónán belül mozog,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!