Hedera (HBAR) technikai elemzés 08.13.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Hedera (HBAR)

A Hedera (HBAR) folytatta rugalmas fellendülését, és az elmúlt héten 21%-os emelkedést ért el, miután az árfolyamok jelentősen visszaestek.

Az elmúlt 24 órában bekövetkezett árvisszaesés ellenére az ár egy kulcsfontosságú Fib-szinten látszott stabilizálódni.

Korábban a HBAR jelentősen emelkedett a 0,036 dolláros támaszszintről, és 0,093 dolláros éves csúcsot ért el.

Ezt követően azonban 2023 második negyedévében jelentős áresés következett, amely a 2023-as nyereség 80%-át eltüntette.

A HBAR fellendülése lassú és egyenletes volt, de a Hedera legújabb hálózati fejlesztései felgyorsíthatják az árfolyam-visszaemelkedést.

A Hedera legutóbbi negyedéves jelentése kiemelte a növekvő ökoszisztémát.

A hálózat 288%-os ugrásnak volt tanúja az átlagos napi aktív fiókok számában és 340%-os növekedésnek a láncon létrehozott új fiókok számában.

Mindkét mérőszám új szereplők beáramlását jelezte a Hedera ökoszisztémájába.

Ez a Hedera natív tokenjének, a HBAR-nak tisztességes árfolyam-emelkedéséhez vezetett.

A HBAR árfolyammozgását napi időkeretben vizsgálva júliusban 36%-os emelkedés volt tapasztalható.

Ezt egy visszalépés követte, de a bikák ismét felszaladtak, és augusztus 9-én újabb közeli csúcsot értek el 0,064 dolláron.

A Fib retracement eszköz használatával kiemelte a jelenlegi retracement enyhülését a 38,2%-os Fib szintnél (0,057 dollár). Ez jó helyzetbe hozta a HBAR-t az emelkedő mozgás folytatásához.

Annak ellenére, hogy az RSI 54-re esett, megőrizte a semleges 50 feletti pozícióját, hogy kiemelje a tisztességes bikás nyomást.

Másrészt az OBV folytatta felfelé ívelő pályáját, míg a CMF +0,10-es értékkel pozitívra fordult.

Az emelkedő tendencia folytatása esetén a bikák a 0,059 és 0,068 dollár közötti árszinteket célozhatják meg.

A másik oldalon a medvék kihasználhatják a további visszalépéseket, és a 0,049 és 0,054 dollár közötti árszinteket célozhatják meg.

Hedera

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!