Gavin Wood lemond a Polkadot ügyvezetői pozíciójáról

-

A Polkadot társalapítója, Gavin Wood otthagyja a Parity Technologies, a DOT blokkláncát fejlesztő cég ügyvezetői posztját.

Elmondása szerint inkább a fejlesztésre, a web3-ra, és az adopció előremozdítására szeretne a jövőben fókuszálni.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A hivatalos közleményében Wood úgy fogalmazott, hogy bár egy rövid ideig ő igazgatta a céget ügyvezetőként, valójában nem vágyott erre a szerepre, és nem is gondolja, hogy hosszú távon különösen elégedetté tenné ez a beosztás.

„Bárki, aki együtt dolgozik velem, tudja jól, hogy milyen vagyok. Én inkább gondolkodok, kódolok, tervezek, és alkotok. És ahogyan sok ilyen ember, én is inkább egymagam csinálom ezt szívesen, a saját ritmusomban. Egy jó ügyvezetőnek elérhetőnek kell lennie a többiek számára, mégpedig bármikor. Neki kell képviselni az egész vállalkozást, kifelé és befelé is. Nem szabad, hogy zavarja a feszített beosztás, a teleírt naptár, és az, hogy az idő nagy részében megbeszéléseket, találkozókat kell lebonyolítani.”

Wood elmondta, hogy a másik társalapító, Björn Wagner fogja követni őt az ügyvezetői székben.

Wood ezután is a cég többségi tulajdonosa marad, és a vezetői csapat tagja marad. Az új munkaköre részeként pedig abban fog közreműködni, hogy a Polkadot, és az egész web3 szektort az emberiség sokkal nagyobb része számára elérhetővé tegye.

Ennek első lépéseként a tervek szerint a közösségi kezdeményezéseket fogják felkarolni, és több olyan lánc-specifikus projektet indítani, amelyek létfontosságúak az életképes web3-as platformokhoz.

A Parity eredetileg EthCore néven indult 2015-ben. Az ökoszisztéma és a főhálózat 2020-as indulása után viszont akkora mértékű növekedést tapasztaltak, hogy az iparág számos résztvevője szerint potenciálisan az Ethereum kihívójaként is szerepelhetnek, mint okosszerződés-platform.


Olvastad már? A bitcoin kínálata, 4 éves mélyponton van

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

PlanB: „A Bitcoin feleződése nem lesz másmilyen, mind korábban”

PlanB ragaszkodik ahhoz, hogy a Bitcoin feleződés után idén 100.000 dollárra fog szökni, és 2025-ben 300.000 dollár fölé emelkedik. A kriptoközösségben keringő általános hiedelemmel ellentétben a...

Pepe (PEPE) technikai elemzés 04.18.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) néhány hete még jelentős növekedést tapasztalt, de mostanra már veszít a lendületéből. A nyereségben való ellátottsága az elmúlt hetekben csökkent, és több...

Vajon a Binance legújabb lépései rosszat jelentenek?

A Binance (BNB) az elmúlt hónapokban számos problémán ment keresztül, a szabályozási ellenőrzéstől kezdve az alkalmazottak tömeges elvándorlásáig. Mindezek ellenére a tőzsde ellenálló maradt, és folytatta...

Fedezd fel 5 kripto befektetést, amelyek idén milliomos-csináló potenciállal rendelkeznek!

Vendégebejegyzés A kripto befektetések iránti izgalom teljes lendületben van, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz. Sokak keresik a következő nagy lehetőséget a vagyonuk gyarapítására. Ebben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!