Ezen a héten zöld utat kapnak az Ethereum ETF-ek?

-

A Matrixport azt jelezte, hogy nagy valószínűséggel az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) ezen a héten jóváhagyja a spot Ethereum ETF-eket.

A cég a korábbi esetekhez hasonlóan gyors jóváhagyási folyamatra számít, hivatkozva a 19-b bejelentések gyors jóváhagyására májusban.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Olyan nagy szereplők, mint a BlackRock, a Fidelity, a Grayscale és mások készen állnak arra, hogy S-1 bejelentéseket nyújtsanak be a SEC-hez, arra számítva, hogy ezen ETF-ek elindítása potenciálisan megduplázhatja az ETH árfolyamát.

Forrás: X

A SEC rövid időre elhalasztotta az Ethereum ETF indítását, hogy néhány felülvizsgálatot végezzen, a módosított S-1 bejelentések határideje július 8-ra lett kitűzve.

Nate Geraci, az ETFstore elnöke megjegyezte, hogy az utolsó körben csak kisebb módosításokra volt szükség, ami arra utal, hogy az ETF-ek a jóváhagyást követő két héten belül megkezdhetik a kereskedést.

A Bloomberg szakértői úgy vélik, hogy a SEC már július 15-én engedélyezheti az Ethereum ETF-eket.

Árelőrejelzések

Az Ethereum esetében a Matrixport jelentős árfolyam-emelkedést jósol, amely a SEC jóváhagyását követően elérheti a 3400 dollárt.

Ez a jóslat a történelmi ármozgásokon alapul, rámutatva a 19-b bejelentések jóváhagyása utáni korábbi 20%-os rallyra.

A vállalat az ETF bevezetését követően megújult befektetői bizalomra és megnövekedett piaci aktivitásra számít.

A medvepiac közepette a Bernstein vagyonkezelő cég 6 600 dolláros hosszú távú árcélt tűzött ki az Ethereumra.

A bikás kilátások az ETF jóváhagyása utáni időszaktól függenek, párhuzamot vonva a történelmi példákkal, amikor a Bitcoin a hasonló szabályozási jóváhagyások után megugrott.

A Bernstein az Ethereum értékének jelentős növekedésére számít, amint az intézményi érdeklődés és a piaci hangulat igazodik az ETF fejleményeihez.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Jelenlegi piaci gyorsjelentés

A legutóbbi frissítéskor az Ethereum árfolyama 2%-os emelkedést tapasztalt, és 3068 dollár körül mozog.

A kriptopénz kereskedési volumene az elmúlt 24 órában 57%-kal emelkedett, ami a közelgő szabályozási döntések és a piaci várakozások körüli fokozott kereskedői érdeklődést és spekulatív aktivitást jelzi.

Jelenleg a fontos szintek, amelyeket figyelni kell, a 2900 dolláros támasz és a 3100 dolláros ellenállás.

A 3.100 dollár feletti áttörés erőteljes fellendülést jelezhet, míg a 2.900 dolláros szint megtartásának elmaradása további lefelé irányuló mozgásokat eredményezhet.

Nagy a tét!

A kriptopiac izgatottan várja az ETH ETF jóváhagyását, ami jelentős lökést adhat a jelenlegi csökkenő tendenciák leküzdéséhez, ami a jelenlegi csökkenő tendenciák leküzdéséhez vezethet.

Ugyanakkor bármilyen késedelem negatívan befolyásolhatja a piacot, potenciálisan csökkentve a vásárlói érdeklődést. Mit gondoltok, mi fog történni ezután?

Olvastad már? A 7 legjobb GameFi érme kezdőknek: miként érdemes elindulni a GameFi kriptotokenekkel 2024-ben

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!