Ethereum (ETH) technikai elemzés 12.12.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum (ETH)

A figyelemre méltó emelkedés után, amely az Ethereum-ot (ETH) 2.400 dolláros éves csúcsra repítette, az ezt követő eladási nyomással való találkozás figyelemre méltó visszautasítást eredményezett.

Jelenleg az ETH egy kritikus ársávban van, és ebből a tartományból való kitörés valószínűleg kijelöli a kriptopénz következő lépéseinek irányát.

Az Ethereum jelentős bikás jeleket mutatott, az árfolyam erőteljes emelkedést mutatott, amely a 2.100 dolláros sarkalatos ellenállási szint fölé húzódott vissza.

Az átmeneti visszaesés ellenére a kriptopénz megtartotta felfelé ívelő pályáját, és elérte a 2,4K dolláros éves csúcsot.

Ez a PA újjáéledt bikapiacra utal, ami a megújult keresletet és a piaci szereplők fokozott vásárlási érdeklődését tükrözi.

Lényeges tudomásul venni, hogy rövid távú korrekciók jellemzően minden bikás fellendülést követően jelentkeznek.

Amint az a grafikonon is látható, az Ethereum felfelé irányuló lendülete az ék felső határának elérésekor elutasítással szembesült, ami 10%-os csökkenést eredményezett.

Az árfolyam és az RSI indikátor közötti eltérés is alátámasztja egy rövid visszalépés valószínűségét a következő bikás mozgás megindulása előtt.

Egy ilyen forgatókönyv esetén a 2.000 dolláros támaszzóna várhatóan az Ethereum következő célpontja lesz a napi időkeretben.

A 4 órás grafikon közelebbi vizsgálata azt mutatja, hogy az Ethereum erőteljes felfelé irányuló mozgása elvesztette lendületét, amikor találkozott egy kulcsfontosságú ellenállási zónával, amely a 2.400 dolláros ártartományt és a felszálló ék alakzat felső küszöbét foglalja magába.

Másrészt az árfolyam és az RSI közötti kiterjesztett medvés divergencia döntő szerepet játszott a jelentős elutasítás kiváltásában.

Az Ethereum azonban már elérte a döntő fontosságú támaszterületet, amely a 0,5 (2.211 dollár) és 0,618 (2.166 dollár) Fibonacci-szintek közötti ársávot és a 2.000 dolláros statikus támaszszintet foglalja magába.

E kritikus támaszszintek alá történő áttörés jelentős visszaesést jelezhet a piacon.

Az uralkodó bikás hangulat és a vevők nyilvánvaló irányítása ellenére a jelenlegi piaci dinamikában jelentős a valószínűsége annak, hogy rövid távon egy átmeneti konszolidációs korrekciós szakasz következik be, amelyet fokozott volatilitás kísér.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Miért nem emelkedik az altcoinok árfolyama?

Egy ismert kriptoelemző, Miles Deutscher rámutatott egy alapvető problémára, amely miatt az altcoinok lemaradnak a növekedésben a jelenlegi piaci ciklusban. Minden nap ezer új versenyző lép...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!