Ethereum (ETH) technikai elemzés 12.07.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum (ETH)

Az Ethereum (ETH) árfolyam-pályája jelenleg a következő jelentős Fibonacci (Fib) szintek felé tart, amelyek körülbelül 2.400 és 2.600 dollár között helyezkednek el.

Ez a mozgás az Ethereum piaci értékelésének potenciálisan kritikus szakaszát jelzi. Az Ethereum (ETH) nem teljesít olyan jól, mint a Bitcoin (BTC).

Ha azonban az Ethereum elkezd felülmúlni a Bitcoin teljesítményét, az jelentősen megemelheti az ETH árfolyamát, és potenciálisan elérheti a 3.400 dollár körüli szintet.

Ez a lehetőség az ETH/BTC páros dinamikájától függ, amelyet a piaci szereplők szorosan figyelemmel kísérnek, hogy jelezzék az Ethereum piaci pályáját.

Az Ethereum havi grafikonján a Moving Average Convergence Divergence (MACD) hisztogram négy egymást követő hónapban emelkedő tendenciát mutat, ami arra utal, hogy a MACD vonalak hamarosan bika irányban keresztezhetik egymást.

A Relatív Erősség Index (RSI) jelenleg a semleges zónában van.

Az Ethereum sikeresen túllépte a korábbi, 2.140 dollár körüli csúcsát, és most a következő Fibonacci (Fib) szintek felé halad, a 2.400 és 2.600 dollár közötti szintek felé.

Ezen a ponton azonban kezdeti medvés ellenállásba ütközhet, ami potenciálisan egy korrekciós fázishoz vezethet.

Ha azonban az Ethereum bikásan áttöri ezt az ellenállást, akkor potenciálisan az aranymetszés szintjéig, 3.400 dollár körüli szintig emelkedhet.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kifogyóban a kriptopiac a Bitcoinból? Mit kell tudni

A központi tőzsdékről február folyamán közel 50.000 Bitcoint (BTC) vontak ki, ami a világ legnagyobb kriptopénzének „megvásárolható" kínálatában meredek visszaesést okozott. A CryptoQuant adatainak felhasználásával elemezve,...

Új Solana-t keres? Tekintsd át ezt a kripto választékot

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piacán jelenleg jelentős fellendülés tapasztalható, amelyet a Solana (SOL) vezet, amely erős bikás mintát mutatott, meghaladta a 130 dolláros határt, és erőteljes piaci...

Az Ethereum ETF 2024-ben? A kíváló kripto ügyvéd pesszimista

Az Egyesült Államok felügyeleti hatósága, a SEC túl sok „politikai ellencsapást" kapott, miután a Bitcoin spot ETF-eket engedélyezték az Egyesült Államokban, mondja a tapasztalt jogi...

A Floki a következőkben különbözik a többi mémérmétől

A Floki (FLOKI) tokenek összértéke, amelyeket a platform négy hónapja futó staking programjában zároltak, 300 millió dollár fölé szökött, miután az elmúlt 24 órában parabolikusan...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!