Ethereum (ETH) technikai elemzés 11.22.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum (ETH)

Az Ethereum (ETH) legutóbbi erőteljes emelkedése ellenállásba ütközött, amikor elérte a kritikus árfolyam régiót, amely magában foglalja a 2.000 dolláros küszöböt és a felszálló ék felső határát.

Ez egy konszolidációs korrekciós fázist eredményezett, amely a 100 és 200 napos mozgóátlagok (MA) felé vonult vissza.

A napi grafikon

A napi grafikon átfogó elemzése a kínálat jelentős jelenlétét mutatja a kritikus 2.000 dolláros régióban, amely egybeesik a több hónapos ék felső határával.

Az eladási nyomás ebben a kulcsfontosságú ellenállási zónában megzavarta a jelentős felfelé irányuló lendületet, és a piacon belül a konszolidációs korrekció egy szakaszát indította el.

Figyelembe véve a 2.000 dolláros ellenállás és a kapcsolódó ék alakzat felső határának jelentőségét, nagy a valószínűsége annak, hogy a folyamatban lévő visszalépés átmeneti meghosszabbítása következik be, amit a megtörött mozgóátlagok körüli konszolidáció követ.

Ha az árfolyam visszahúzódást hajt végre ezekhez a mozgóátlagokhoz, az arra késztetheti a vevőket, hogy ismét belépjenek a piacra azzal a céllal, hogy ismét megkérdőjelezzék a jelentős 2.000 dolláros szintet.

A 4 órás grafikon

A 4 órás grafikonon jól látható, hogy az Ethereum erőteljes emelkedő trendje veszített erejéből, amikor a 2.000 dolláros kritikus ellenállással találkozott.

Ez a régió egy kulcsfontosságú pszichológiai akadályt jelent, amely a figyelemre méltó kínálati jelenlét miatt akadályokat gördít az árfolyamot feljebb hajtani szándékozó vevők elé, ami fokozott eladási nyomást jelez ezen a kulcsfontosságú területen.

A 2.000 dolláros ellenállási zóna közelében történt visszautasítást követően az árfolyam konszolidációs korrekciós szakaszba lépett, bikás zászlós mintázatot alkotva.

Ez a jól ismert technikai minta a kezdeti emelkedő tendencia lehetséges folytatását feltételezi, annak felső határának sikeres áttörésétől függően.

A jelenlegi piaci dinamikát figyelembe véve rövid távon nagy a valószínűsége egy hosszabb konszolidációs korrekciós szakasznak, amely a Fibonacci-retracement 0,5 és 61,8 szintje közötti támasz tartományt célozza meg (1.839-1.769 dollár).

A zászló felső határa fölé történő hirtelen kitörés esetén azonban a piac jelentős emelkedést élhet át, amelynek célja a döntő fontosságú 2.000 dolláros ellenállási zóna visszaszerzése lehet.

 FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Mik azok az oszcillátorok a technikai elemzésekben?

A bitcoin kereskedésben a technikai elemzés fontos szerepet játszik, és az oszcillátorok kulcsfontosságú eszközök ebben a folyamatban.  Az évtizedek során kifejlesztett oszcillátorok segítenek az ármozgások és...

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!