Ethereum (ETH) árfolyam elemzés 06.06.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum (ETH)

Miután a piacvezető Bitcoin árfolyama a 71.000 dolláros szint felett tartja árfolyamát, a kriptopénzek piaca továbbra is pozitív árfolyammozgást mutat, a top altcoinok pedig jelentős értéket adnak hozzá a portfóliójukhoz.

Az altcoinok vezetője, az Ethereum (ETH) árfolyama viszont hasonló ármozgást mutatott, 14,28 milliárd dolláros kereskedési volument regisztrálva, és mintegy 2%-os értéknövekedést mutatva az elmúlt nap során.

Az ETH árfolyam bikás árfolyam-akcióra utal

Az ETH token gyenge ármozgást mutatott, mivel rövid ideig egy zárt tartományban kereskedett 3,020 és 3,400 dollár között.

A piaci volatilitás növekedésével a bikák visszanyerték lendületüket, és az altcoin vezető árfolyama bullish kitörést regisztrált a grafikonon.

Az Ethereum árfolyama azóta továbbra is a 3.730 dolláros fontos támaszszint felett tartja árfolyamát, jelezve a pozitív hatását a piacon.

Pozitívan az ETH érme árfolyama az elmúlt napon belül 1,47%-ot, az elmúlt héten pedig 2,18%-ot tett hozzá.

Emellett 21,27%-ot ugrott az elmúlt 30 napon belül, és 68,58%-os éves (YTD) hozammal rendelkezik, ami pozitív kilátásokat sugall az altcoin számára az elkövetkező időben.

A technikai indikátor, az SMA, támaszként működik az árfolyamgrafikonon, ami a kriptopiac vezető altcoinjának megnövekedett vételi-eladási árfolyamát jelzi.

A RSI (Relatív Erősség Index) viszont továbbra is a túlvásárolt tartomány közelében lebeg, kiemelve az erős bikás hangulatot a kriptopiacon.

Ezenkívül az átlag nagy valószínűséggel bikás konvergenciát mutat az 1napos idősávban, ami arra utal, hogy az árfolyam ezen a héten tovább fog erősödni.

Ha a bikák újra lendületbe jönnek, az Ethereum árfolyama tesztelni fogja a 4094 dolláros ellenállási szintet.

Az árfolyam ezen a szinten való megtartása megteremti a feltételeket ahhoz, hogy az ETH ára a következő hetekben tesztelje a 4500 dolláros felső ellenállási szintet.

Fordítva, ha a medvék legyőzik a bikákat, az Ethereum a 3.730 dolláros fontos támaszszintje alá fog esni.

Sőt, ha a bikáknak nem sikerül visszanyerniük a lendületet, akkor az ETH tovább zuhan és felkészül arra, hogy ebben a hónapban tesztelje a 3400 dolláros alsó támaszszintjét.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Toncoin (TON) árfolyam elemkedés 06.14.

Prémium Toncoin (TON) A Bitcoin árfolyamának csökkenése mellett, ami az altcoinok szektorának visszaeséséhez vezetett, bizonyos nagy teljesítményt nyújtók emelkednek az árral szemben. Ilyen teljesítményt nyújt a Toncoin (TON),...

A MicroStrategy bejelentette a 650 millió dolláros értékpapír visszaváltását

A MicroStrategy Incorporated a mai napon sajtóközleményben jelentette be, hogy teljes mértékben vissza kívánja váltani a 2025-ben esedékes, 650 millió dollár értékű, 0,750%-os, átváltható, elsőbbségi...

Az altcoinok dacolnak a medvés trendekkel 2024 júniusában: Bonk (BONK), Algotech (ALGT), és Oasis Network (ROSE)

Vendégbejegyzés A kriptopénzek világában, ahol a piaci hangulat gyorsan változhat, néhány kiválasztott altcoin ellenáll az iparágban uralkodó medvés trendeknek 2024 júniusában. Ezen ellenálló eszközök közül kiemelkedik a...

Már több az aktív cím a Telegram blokkláncán, mint az Ethereumon

A Telegram által fejlesztett The Open Network, a TON blokklánc ebben a hónapban folyamatosan felülmúlta az Ethereumot a napi aktív címek száma alapján. Rengeteg felhasználó, hatalmas...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!