Ethereum (ETH) árfolyam elemzés 02.19.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum (ETH)

A piaci kapitalizáció szerint legnagyobb kriptopénzek közül az Ethereum (ETH) felülmúlta a legnagyobbat, és 16%-os heti nyereséget hozott a kereskedőknek.

Az ETH árfolyama hétfőn elérte a 2951 dolláros csúcsot, miközben az altcoin a 3000 dolláros cél felé ralizik.

Ezen felül a piaci kapitalizáció szerint második legnagyobb kriptoeszköznél az Open Interest növekedése figyelhető meg, hétfőn 5%-os volt.

Az Ethereum és a Bitcoin 16%-os és 8,30%-os heti nyereséget hozott a tulajdonosoknak. A heti nyereség közel kétszeresével az ETH felülmúlta a Bitcoint.

A Coinglass adatai azt mutatják, hogy 20,06 millió dollárnyi short pozíciót likvidáltak az elmúlt napon, míg 24,15 millió dollárnyi Bitcoin shortot.

Az ethereum árfolyama hétfőn 2951 dollárra, 52 hetes csúcsra emelkedett. A közelgő, 2024 márciusára tervezett Dencun frissítés és a Spot Ethereum ETF jóváhagyása körüli várakozás az ETH nyereségének fő katalizátorai közé tartozik.

Az Ethereum ára hétfőn 2908 dolláron áll. Jelenleg az altcoin emelkedő trendben van, és közel van a 3000 dolláros célhoz.

Az Ethereumnak a 2.720 dolláros és a 2.500 dolláros szintnél van támasza.

Az Awesome Oscillator (AO) és a Moving Average Convergence/ Divergence (MACD) zöld sávjai arra utalnak, hogy az Ethereum árfolyama emelkedő trendben van.

Egy napi gyertyás zárás a 2.720 dolláros szint alatt érvénytelenítheti a bikás tézist, és a 2.500 dolláros szint alatti támaszig való visszaesést eredményezhet, mielőtt az Ethereum árfolyama fellendülne.

A spot Ethereum ETF valószínűsíthető jóváhagyása előtt a szakértők 4000 dollárig tartó rallyt jósolnak.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!