A Voice egy kriptopénzalapú közösségi médiaplatform, melyet az EOS.IO-t is fejlesztő Block.one üzemel. A platform valentin napon indult el.

A közösségi oldalakon tett bejegyzések alapján a Voice-hozzáférést jelenleg a vezérigazgatón, Salah Zalatimon keresztül kell igényelni, aki saját blogján is elmondta, hogy miért indult az oldal.

Tovább bővült Magyarország legnagyobb bitcoin ATM hálózata. Keresd a CoinCash új ATM-eit a Konzolvilág üzleteiben is. A részletekért kattints!

Zalatimo azt írja, hogy jelenleg egy „igazságon túli korszakban élünk, ahol a legtöbb médiaoldal elvesztette identitását”. Szerinte a média feladata az lenne, hogy „mindnyájunkat erősebbé tegyen és egybe kovácsoljon.”

Hozzátette:

Jelenleg a legnagyobb médiaoldalak csak félelmet, bizonytalanságot és kételyeket keltenek. Idegességünkben sokan fellázadtunk ez ellen és otthagytuk ezeket az oldalakat.

A Voice vezérigazgatója szerint az oldalban beépítettek egy funkciót, amely ezt ellensúlyozza. A „platform az eredetiségre épül, ahol valódi emberek közölhetnek valódi tartalmat, amiről valódi beszélgetések folyhatnak.”

A kriptopénz alapú blokklánc platform a Voice.com domainen indul, amiért 30 millió dollárt fizetett a Block.one.

A platform bétaverziója jelenleg csak az Egyesült Államokban érhető el. Idővel több angol anyanyelvű országban indul el az oldal, mielőtt világszerte elterjedne.

A platform használatához át kell esni egy ügyfél-azonosításon, az oldal így próbálja biztosítani, hogy csak valódi személyek regisztrálhassanak. Egyelőre úgy tűnik, hogy a Voice nem az EOS publikus hálózatán fog futni.

Ehelyett egy „célzottan erre kiépített EOSIO blokkláncon fog futni”, de úgy remélik, hogy „az EOS publikus blokkláncán futhat a rendszer”.

A Block.one eredetileg úgy tervezte, hogy az EOS hálózatán indul az oldal. Félre is tettek 3,3 millió RAM-ot a blokkláncukon, hogy felkészüljenek az oldalhoz szükséges erőforrások biztosítására.

Nem tudni, hogy a Block.one végül miért változtatta meg döntését, de egyesek szerint az EIDOS airdrophoz lehet köze, amely jutalmazta azokat a felhasználókat, akik a lehető legtöbb tranzakciót vitték véghez, ezzel terhelve a blokkláncot.

Ha a Voice indulása után is túlterhelődik a blokklánc, akkor a kialakult lefagyások miatt akadályokba ütközhet az oldal növekedése.

Fontos elmondani, hogy az oldal Voice-tokenekkel jutalmazná az oldal aktív felhasználóit. A cég szerint ez csakis attól függ, hogy „magadat adod és kifejted a hangod.”

A felhasználók akár pénzre is válthatják a tokenjeiket, így egy olyan rendszer alakulhat ki „amely a platformnak és neked is jó.”

Olvastad már? Hány embernek van legalább 1 bitcoinja?

Forrás: cryptoglobe.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.

Legyen szép napotok! 🙂