Egyes hírek szerint az amerikai Coinbase kriptotőzsde és tárcaszolgáltató nem engedi egyes felhasználók számára, hogy naponta több mint 10 dollárt utaljanak ki.

Február 2-án egy Reddit felhasználó azt írta, hogy a Coinbase napi 10 dolláros kiutalási limitet szabott ki egyes felhasználok számára.

Tovább bővült Magyarország legnagyobb bitcoin ATM hálózata. Keresd a CoinCash új ATM-eit a Konzolvilág üzleteiben is. A részletekért kattints!

Az Unholy_Crab1 névre hallgató felhasználó szerint a Coinbase több próbálkozása is letiltotta az ennél magasabb összegű kiutalásokat.

A felhasználó megosztotta az ügyfélszolgálattal folytatott beszélgetését is, amely azt mutatja, hogy a 10 dolláros napi utalási korlátot szabtak ki felhasználójára.

A cikk írásakor már több mint 99 komment érkezett a poszt alá, a legtöbb felhasználó kérdőre vonja a Coinbase szolgáltatásait. Egyes felhasználók attól tartanak, hogy a Coinbase hasonló lépésekhez folyamodhat, amikor ismét beindulnak a kriptopiacok.

Mások szerint a 10 dolláros korlát „totális átverés”, főleg, hogy „a legtöbb amerikai felhasználó számára a Coinbase az egyetlen opció.”

A Coinbase és a Ripple közös programmal segítené a kriptopénzek terjedését az Egyesült Államokban

A San Franciscó-i főhadiszállású Coinbase mára az egyik legnépszerűbb platform az Egyesült Államokban, emellett már több mint 100 országban elérhető.

A napi kiutalási korlátról szóló hírek nem sokkal azután jelentek meg, hogy a Coinbase és a Ripple bejelentett egy közös programot a kirptopénzek népszerűsítésére az USA-ban.

Rachel Nelson, a Coinbase igazgatója és Breanne Madigan, a Ripple igazgatója január 23-án közösen jelentették be a Market Integrity Working Group indulását, amelynek célja, hogy javítsa a piacok integritását és bizalmat adjon a fogyasztók részére.

A Coinbase nem az egyetlen tőzsde, amely kiutalásokkal kapcsolatos panaszokat kapott a Redditten.

A múlt héten a népszerű finn tőzsde, a LocalBitcoins számos felhasználói fiókot zárolt, emellett egyes felhasználóknak 14 napot kell várnia, mire kiutalhatják bitcoinjukat.

Olvastad már? A venezuelaiak szerint a petró átverés

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép estétek! 🙂