Szeretnék megmutatni nektek egy kriptopénz témájú ismeretterjesztő/oktató füzetet, amelyben a különböző “osztalékfizető” coinokról van szó. Letöltőlinket a cikk alján találsz.

Az e-könyvet @Kingscrown, egy veterán kriptoblogger és tréder, a Financial Underground Kingdom blog szerkesztője írta, a legújabb kiadás magyar fordítása nemrég pedig készült el. A mai naptól az alább linkelt oldalon ingyen letölthető PDF-formátumban.

Röviden összefoglalva az anyag arról szól, hogy technikai tudás nélkül hogyan tudsz kriptopénz-jövedelemhez jutni osztalékfizető illetve többszöröződő coinok birtoklásával.

Ebben a könyvben NEM lesz szó arról, hogy:

  • hogyan csinálj pénzt referral, ajánlói rendszerrel
  • hogyan futtass PoS-algoritmusú kriptopénzeket, hogyan telepíts masternode-okat
  • hogyan használj kaszinókat és online fogadóirodákat
  • hogyan fektess be ICO-ba

Ha ilyen témában szeretnél művelődni, akkor ez nem a te könyved. Miről szól akkor?

“Létezik néhány token/coin, amelyik osztalékot fizet, többszöröződik, illetve más tokeneket, coinokat generál egyszerűen azért, mert tartod őket. Nem szerverek beállításáról van szó, csak megveszed, és elkezd növekedni a mennyiség. Nem masternode-coinok, amelyekhez technikai tudás, vagy PoS-coinok, amelyekhez wallet installálás kell, vagy egyéb „bonyolult” dolgok. Arról beszélek, hogy megveszed, és utána elkezd növekedni a mennyiség.”

A könyvet az alábbi linken tudod ingyen letölteni (direkt letöltőlink, katt és már landol is a gépeden a cucc):

Passzív jövedelem kriptopénzekkel

Ez a kiadás már a harmadik verzió, időközben ugynis történt néhány változás a kriptovilágban, de a projektek ezen listája a mai napig rendesen működik.

Ahogy az összes cikk ezen az oldalon, ez sem pénzügyi tanácsadás, hiszen nem vagyunk pénzügyi tanácsadók.

Olvasd el a füzetet, gondolod át, aztán oszd meg velünk a véleményedet, hisz kíváncsiak vagyunk rá!

Legyen szép napotok! 🙂

Tájékoztatás : A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.