Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

-

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak.

Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben hívták fel a figyelmet a láncon belüli adatoknak köszönhetően.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A bálnák felhalmozzák az Ethereumot?

A Lookonchain szeptember 21-én megjelent bejegyzése szerint egy nagy befektető hatalmas mennyiségű, 5.040 Ethereum-ot, utalt ki a Binance kriptotőzsdéről. De ez még nem minden.

A tapasztalt befektető szeptember eleje óta felhalmozási lázban ég, és az ETH-portfólióját hatalmas, 24.500 coinnal növelte. A piaci árfolyamon ez több mint 39 millió dollárnak felel meg.

A fenti megállapításokat a népszerű blokklánc-elemző cég, a CryptoQuant egy másik adatcsomagja is alátámasztotta.

Az ETH kiáramlása a Binance-ről megugrott a hónapról hónapra (MTD) vetítve. Figyelemre méltó, hogy az ETH értéke ugyanebben az időszakban csökkent.

ethereum
Forrás: CryptoQuant

A bálnák jól ismertek arról, hogy az árak esésekor stratégiailag felhalmozási üzemmódba lépnek.

Ők a „Buy the Dip” stratégiát alkalmazzák, amely egy fundamentálisan erős eszköz meglévő long pozíciójának kiegészítését jelenti.

A fenti megállapítások megerősítették a tapasztalt befektetők bizalmát az Ethereum hosszú távú potenciáljában.

Ellentmondó adatok jelennek meg

Ezt az érvelést azonban nem támogatta a kriptoipar minden szeglete.

A prominens on-chain sleuth Ali Martinez az X-en (korábban Twitter) azt állította, hogy nincs konkrét bizonyíték arra, hogy a bálnák tömegesen vásárolták volna az ETH coinokat.

Megállapításait a Glassnode adataira alapozta, amelyek szeptemberben nem mutattak számottevő növekedést a bálnák állományában.

Az ETH kereskedelme a pirosban

Az ETH, a második legnagyobb piaci tőkeértékű kriptopénz, a CoinMarketCap szerint 1600 dollár alá süllyedt az elmúlt napokban.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Atulya Bhat, az indiai BuyUcoin kriptopénz tőzsde CMO-ja ezt a Federal Reserve szigorú monetáris politikájával kapcsolatos aggodalmaknak tulajdonította.

Az amerikai jegybank a legutóbbi FOMC ülésen változatlanul hagyta a kamatlábat, de jelezte, hogy az év végéig még egy kamatemelést tervez.

Olvastad már? Chimpzee: A jótékony ügyeket támogató üdítő mém érme – Újabb sikerek a láthatáron

Kiemelt kép: Brett Hondow képe a Pixabay -en.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

PEPE (PEPE) technikai elemzés 12.06.

Prémium PEPE A PEPE, az egyik legnépszerűbb mém coin, egy hete emelkedő tendenciát mutat. A Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) kistestvére kitört a hosszú távú ellenállási...

Még el sem indult a BlackRock Bitcoin ETF, de valaki már bevásárolt belőle

Valaki 100 ezer dollárért vásárolt Bitcoin ETF-et a BlackRock-tól, pedig még nem került nyilvánosságra, hogy a Tőzsdefelügyelet engedélyezte volna a befektetési óriás számára az alap...

Az ING elemzői úgy vélik, fordulat jöhet a Fed kamatpolitikájában

A pénzintézet elemzői szerint a Federal Reserve változtathat a jelenlegi kamatpolitikáján, hiszen az amerikai gazdasági mutatók optimista képet vetítenek előre, tehát nagy enyhülés közeledhet, jelentős...

Mutatjuk, hogy miért lehetesz a WSM-mel a 2024-es bikafutam egyik legnagyobb nyertese

Vendégbejegyzés Nagy a nyüzsgés a Wall Street Memes ($WSM) háza táján. Az ökoszisztéma láthatóan továbbra is növekedik, és az új, kripto alapokkal rendelkező Wall Street Memes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!