Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 11.30.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Dogecoin (DOGE)

A Dogecoin (DOGE) a napokban jelentős mérföldkőhöz érkezett, mivel a DOGE-tulajdonosok száma átlépte az 5 milliót, ami minden idők legmagasabb száma.

Korábban arról számoltunk be, hogy egy kulcsfontosságú heti ellenállási szintet még nem sikerült legyőzni a közelmúltbeli emelkedés ellenére.

Ez a felfelé irányuló lendület jelentősen lelassult az elmúlt két hétben, mivel a Bitcoin (BTC) bikák keményen küzdöttek azért, hogy a 37,5 ezer dolláros szintet átlépjék és a támogatásra fordítsák.

A szóban forgó trendvonalat sárga színnel ábrázoltuk, és november 9-én támaszként újra teszteltük. A háromnapos időkeret erős bikás struktúrát mutatott, és az RSI is bikás lendületet mutatott.

A napi és az alsó időkeret grafikonjain a bikás lendület alábbhagyott.

A november közepén a júliusi csúcs fölé történő elmozdulás újabb biztató jel volt arra, hogy a vevőknek van erejük a piacon.

A Chaikin Money Flow (CMF) egyetértett ezzel a megállapítással, mivel a +0,19-es olvasata erős tőkebeáramlást jelzett a Dogecoin piacaira. Az On-Balance Volume (OBV) sem veszítette el emelkedő tendenciáját.

A 0,072 és 0,0765 dolláros támaszszintek valószínűleg fontosak lesznek az elkövetkező napokban. Mindkét szint alá történő elmozdulás a medvés irányba történő elmozdulást jelezné.

Ha a pozítiv oldalról nézzük, mindez arra utalt, hogy további emelkedés valószínűsíthető, de még nem tudni, hogy a hangulat az év vége felé is olyan erősen bikás lesz-e, mint az elmúlt hónapban volt.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!