Az amerikai felhasználók mostantól PayPalra is kiutalhatják vagyoneszközeiket. Más országokban 2019-ben vezetik majd be a szolgáltatást.

Olvastad már? A tini bitcoinmilliomos szerint a kriptopénz halott 

A Coinbase váltó és a PayPal egyébként már 2016-ban egyesítették erőjüket, amikor a kriptovállalat a bankkártyák mellett lehetővé tette a PayPal segítségével történő kriptopénzvásárlást. Technikai okokra hivatkozva azonban ezt a lehetőséget később törölték.

Forrás: en.wikipedia.org

A lépés következtében a Coinbase kiterjesztheti a közelmúltban igazán gyors tempóban bővülő szolgáltatáspalettáját. Ebben a hónapban például elkezdték „vizsgálni” annak a lehetőségét, hogy tehetnének platformukon elérhetővé további 31 kriptopénzt.

Még korábban októberben bejelentették, hogy olyan folyamaton dolgoznak, amellyel felgyorsíthatnák a digitális pénzek fejlesztését. A készítőknek így a jövőben egy formanyomtatványt kell majd kitölteniük, amelyet aztán a váltó csapata értékelne ki.

Forrás: wikimedia.com

A Coinbase tehát nem ül a babérjain, és nem is esik pánikba a nehéz időkben.

Nyilvánvaló, hogy ha épp nem az újoncok rohamával küzd, akkor képes gyorsan és hatékonyan bevezetni új termékeket a piacra, és előkészülni a talajt az úton lévő bikák számára.

 

Forrás: kryptomagazin.sk

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon és az Instagramon. Legyen szép estéd!

Ha tetszenek a posztok és az oldalam, illetve szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt megteheted:

BTC: 37Vhz41ZecsMqmDkCntAmY8JUsu6Jp32DC

LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE

ETH: 0x7A653baD688C5c09C2D8A4A1eb39C1505e48CaCd

KÖSZÖNÖM!