Cardano technikai elemzés 04.06.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Cardano

A legfrissebb Cardano árgrafikonja azt sugallja, hogy a medvék erősen tartják magukat a piacon, ami az ADA/USD pár csökkenését okozza.

Az ADA egy medvés zónában kereskedik, mivel a medvék 0,3777 dollárra csökkentették az árfolyamot.

A Cardano 2,09%-ot esett az elmúlt nap során, mivel 0,3826 dollár körül kereskedik.

A vevőknek nem sikerült áttörniük a 0,3946 dolláros ellenállási szintet, míg az eladóknak sikerült az árfolyamot ez alá a korlát alá nyomni, és 0,3777 dollárnál alacsonyabb mélypontot állítani.

A 0,3946 dolláros ellenállási szint áttörése felfelé mutató tendenciát jelezhet a piacon, és lehetővé teheti az ADA számára, hogy a 0,4000 dolláros szintnél találjon egy közvetlen ellenállási szintet. Jelen állás szerint azonban a medvék szilárdan irányítanak.

A Cardano napi charton megerősíti, hogy az elmúlt 24 órában egy lefelé irányuló trend zajlik, mivel az ár trendvonala lefelé lejt.

A medvék irányítják a piacot, és úgy tűnik, hogy még inkább átveszik az irányítást, miközben lejjebb nyomják az ADA árfolyamát.

Az ADA kereskedési volumene 288 millió dollár körül van, és 2,09%-ot veszített az elmúlt napban.

Emellett a Bollinger szalagok elkezdtek összehúzódni, ami alacsony piaci volatilitást jelez.

Ez azt jelzi, hogy a vevők és az eladók nem aktívan kereskednek a piacon, hanem inkább a kitörésre várnak.

A felső sáv 0,4001 dollárnál, az alsó sáv pedig 0,3379 dollárnál van, ami azt jelzi, hogy a piac konszolidációs időszakban van.

A technikai mutatók ebben az idősávban medvés piaci hangulatot tükröznek.

A Relatív Erősség Index (RSI) mutató 56.41-en áll, és azt sugallja, hogy az ADA lejjebb mehet, mivel lejtése dél felé mutat.

A mozgóátlag konvergencia-divergencia (MACD) negatív kilátásokat sugall, mivel a hisztogram zöld sávjai csökkenő tendenciát mutatnak.

Összességében a Cardano árelemzése azt mutatja, hogy a medvék átvették az irányítást a piac felett, és az ADA/USD árfolyamát lejjebb nyomják.

A vevőknek nem sikerült áttörniük a 0,3946 dollárnál lévő ellenállási szintet, míg az eladóknak sikerült az ADA-t e korlát alá nyomni. A jelenlegi támaszszint alatti kitörés további áresést jelezhet.

cardano

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Avalanche technikai elemzés 06.02.

Prémium Avalanche Az AVAX árfolyam nagyrészt a 14 dolláros támasz körül ragadt, mivel a május 8-i 16,48 dolláros árfolyamról, az elmúlt egy hónap legmagasabb árfolyamáról való...

A kenyai elnök szerint az afrikai országoknak nem kellene használniuk a dollárt

William Ruto úgy gondolja, a kontinens országainak saját pénzrendszert kellene kialakítani, és nem az amerikai dollárt használni az egymás közötti üzleteléshez. Ruto szerint egy ilyen...

Csomópontot indít a Polygon hálózatán a Deutsche Telekom

A német óriásvállalat szeretne belépni a web3 területére, és ehhez első lépésként a Polygon hálózatán indítanak el egy saját validátor csomópontot. A telekommunikációs cég egyike...

Elindult az ország első megújuló energiából táplálkozó kripto bányász farmja

A Green Watt Project a Felpéci biogáz üzemet elindította és már megújuló bio forrásból származó energiából bányásszák a Bitcoin. Az országban úttörőnek számító fenntartható zöld energiából...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!