Bonk (BONK) technikai elemzés 12.14.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bonk (BONK)

A Bonk (BONK) ára 52%-ot ugrott az elmúlt 24 órában. Ez egy olyan keresleti zónába való merülés után következett be, amely néhány nappal ezelőtt jelentősként számoltam be.

A legutóbbi nyereség azonban a mém érmét a december 9-i ellenállási zónához juttatta.

Az elmúlt hét árfolyammozgása két lehetőséget sugallt a BONK számára. Az erős felfelé irányuló lendület a helyi csúcsokon túli kitörés valószínűsége felé mutatott.

Ugyanakkor a technikai elemzésből származó bizonyítékok arra utaltak, hogy a bikák nem voltak olyan erősek, mint amilyennek tűntek. Lehet, hogy az előző napi összes nyereséget hamarosan eltöröljük?

A zöldel jelölt terület egy konszolidációs régiót jelentett a négyórás grafikonon, amelyet az elmúlt napokban többször is teszteltek. A legutóbbi újbóli tesztelés során a BONK egy nap alatt közel 52%-kal ugrott meg.

Az On-Balance Volume (OBV) azonban december 9-hez képest alacsonyabb csúcsot képzett. Ez azt jelezte, hogy a közelmúltbeli vételt nem a valódi kereslet ösztönözte.

Az RSI is csökkent a 12 órás grafikonon, ami a bikás lendület gyengülését jelzi.

Az OBV az azonnali piacon a kereskedési napok vételi és eladási volumennel foglalkozik.

Eközben a Coinglass adatai azt mutatták, hogy az elmúlt 24 óra megnövekedett Open Interest az árak gyors emelkedése mellett jött létre.

A következtetés az volt, hogy a rallyt nem a vételi nyomás, hanem az OI hajtotta. Egy ilyen rally csak rövid ideig tarthat, és nagyobb valószínűséggel visszaesik.

Ezért az erős bikás lendület ellenére várható volt, hogy a BONK ismét 0,00000995 dollár felé ereszkedik.

Másrészt az is lehetséges, hogy a BONK a 0,0000200 dolláros szintnél elutasítással szembesül, akkor a 0,00000995 dolláros helyi mélypontra esik.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Távozik a SEC-től a kriptocégek réme

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdebizottsága (SEC) végrehajtási osztályának kriptoeszközökkel és kibernetikai eszközökkel foglalkozó részlege vezetője kilenc évnyi szolgálat után távozott az ügynökségtől. Az ő...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!