Az ESPN Global bejelentette, hogy elindítják azt saját fejlesztésű online gamingplatformot, amelyet a blokklánc-technológia felhasználásával valósítottak meg.

A platform lehetővé fogja tenni a felhasználók számára, hogy bitcoin és más kriptopénzek segítségével helyezhessenek be és utalhassanak ki pénzt.

Az ESPN Global által közzétett bejelentés szerint az E-Sports Programming Network játékos környezete segítségével a felhasználók különféle játékokban küzdhetnek majd egymással és különféle turnékon vehessenek részt, ahol pénzt kereshetnek.

A platform prémium tagságot is kínál azon felhasználóinak, akik elsődleges hozzáférést szeretnének bizonyos funkciókhoz, valamint a leginkább keresett játékokhoz. Mivel jelenleg még indulás előtti fázisban van, a bitcoin még nem használható.

A bejelentés részletezi, hogy az ESPN Global a CryptoPay platformot használja a kriptoeszközök fizetési rendszereként.

Chris Parker, az ESPN Global egyik vezetője az alábbit mondta:

A 3EA Limited globális stratégiamenedzsment-konzultációs csoport kutatása szerint az e-sport és online gaming egy 140 milliád dolláros globális ágazat, amelyet főleg a digitális mikrotranzakciós gazdaságok tesznek ki, és amelyeknek reményeink szerint hasznukra válik majd a blokklánc-technológia integritása és ellenálló képessége.

A cég szintén integrálja nemrég indított Satoshi’s Treasure című játékát, amely egy egymillió dollár értékű kincsvadászat.

A vagyont 1000 részre osztották. A blokkláncalapú játékok további fejlesztése érdekében az ESPN Global elárulta, hogy terveik között szerepel ERC-20 alapú Smart Gaming Tokenjüknek egy IEO-t szervezni.

Amint a cég blokkláncalapú játékplatformja kigördül, az SGT tokenek aidroppok formájában szétosztásra kerül majd a játékosok között.

Az ilyen, airdroppal érkező tokenek értéke 0,001 dollár lesz majd.

Olvastad már? Interjú Varga Bencével, a Decentraland egyik mentorával

Forrás: cryptoglobe.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon. Legyen szép napotok! 🙂