Az ESPN Global bejelentette, hogy elindítják azt saját fejlesztésű online gamingplatformot, amelyet a blokklánc-technológia felhasználásával valósítottak meg.

A platform lehetővé fogja tenni a felhasználók számára, hogy bitcoin és más kriptopénzek segítségével helyezhessenek be és utalhassanak ki pénzt.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Az ESPN Global által közzétett bejelentés szerint az E-Sports Programming Network játékos környezete segítségével a felhasználók különféle játékokban küzdhetnek majd egymással és különféle turnékon vehessenek részt, ahol pénzt kereshetnek.

A platform prémium tagságot is kínál azon felhasználóinak, akik elsődleges hozzáférést szeretnének bizonyos funkciókhoz, valamint a leginkább keresett játékokhoz. Mivel jelenleg még indulás előtti fázisban van, a bitcoin még nem használható.

A bejelentés részletezi, hogy az ESPN Global a CryptoPay platformot használja a kriptoeszközök fizetési rendszereként.

Chris Parker, az ESPN Global egyik vezetője az alábbit mondta:

A 3EA Limited globális stratégiamenedzsment-konzultációs csoport kutatása szerint az e-sport és online gaming egy 140 milliád dolláros globális ágazat, amelyet főleg a digitális mikrotranzakciós gazdaságok tesznek ki, és amelyeknek reményeink szerint hasznukra válik majd a blokklánc-technológia integritása és ellenálló képessége.

A cég szintén integrálja nemrég indított Satoshi’s Treasure című játékát, amely egy egymillió dollár értékű kincsvadászat.

A vagyont 1000 részre osztották. A blokkláncalapú játékok további fejlesztése érdekében az ESPN Global elárulta, hogy terveik között szerepel ERC-20 alapú Smart Gaming Tokenjüknek egy IEO-t szervezni.

Amint a cég blokkláncalapú játékplatformja kigördül, az SGT tokenek aidroppok formájában szétosztásra kerül majd a játékosok között.

Az ilyen, airdroppal érkező tokenek értéke 0,001 dollár lesz majd.

Olvastad már? Interjú Varga Bencével, a Decentraland egyik mentorával

Forrás: cryptoglobe.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon. Legyen szép napotok! 🙂