Bitcoin (BTC) technikai elemzés 01.21.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin (BTC)

Annak ellenére, hogy a pozitív fejlemények, mint például a Bitcoin spot ETF-ek jóváhagyása az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete által, a Bitcoin árfolyama jelentős elutasításba ütközött, ami jelentős, 17%-os csökkenést eredményezett.

Mivel azonban a kriptopénz egy kulcsfontosságú támaszterülethez közelít, lehetőség van egy újbóli bikás mozgásra.

A napi chartot elemezve a Bitcoin (BTC) próbálkozása, hogy leküzdje a 48.000 dollárnál lévő jelentős ellenállást, visszautasításba ütközött, ami 17%-os csökkenést eredményezett a kritikus támasz régió felé.

Ez magában foglalja az emelkedő csatorna középső határát és a sarkalatos 200 napos mozgóátlagot 39.000 dollárnál, amely erős támaszként szolgál a Bitcoin-vásárlók számára.

Ha a visszalépés folytatódik, az ár várhatóan 39.000 dollár körül talál támaszt, ami esetleg újabb bikás hullámzást indíthat el.

A 200 napos mozgóátlag alatti váratlan áttörés azonban kaszkádot eredményezhet, ami jelentős mennyiségű eladási-stop megbízás kiöblítését eredményezheti, ami hosszú távú megszorító eseményt eredményezhet.

A 4 órás grafikonon a 48.000 dolláros ellenállási zónából való visszautasítás meghosszabbodott, az árfolyam a felszálló zászló alsó határa alá tört, ami az eladók jelenlétére utal.

Az erőteljes kitörés után azonban a zászló alsó határa felé történő visszahúzódás van folyamatban, ami potenciálisan befejezheti a visszahúzódást.

Ha ez megtörténik, a visszalépés rövid távon előkészítheti az utat a Bitcoin lefelé irányuló mozgásának folytatásához, megcélozva a 39.000 dolláros statikus támasz tartományt.

Mindazonáltal a Bitcoin középtávú kilátásai a 48.000 dolláros jelentős ellenállási zóna és a 39.000 dolláros döntő támasz által határolt kritikus ártartományon belüli konszolidációra utalnak.

Mindazonáltal egy sikeres kitörés ebből a zónából megvilágítja a kriptopénz következő impulzív trendjét.

Mivel a Bitcoin egy figyelemre méltó árfolyam-visszautasítással néz szembe, a piaci szereplők körében egyre nagyobb az aggodalom a jelenlegi emelkedő trend fenntarthatóságával kapcsolatban.

Értékes betekintést nyerhetünk a határidős piac hangulatának elemzésével.

Az alábbi ábra a Bitcoin finanszírozási rátáit szemlélteti – ez a határidős piac hangulatelemzésének egyik legfontosabb mutatója.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Segít felmérni, hogy a vevők vagy az eladók agresszívebben hajtják-e végre megbízásaikat.

A közelmúltbeli rövid távú korrekció ellenére a finanszírozási ráták jelentős csökkenést tapasztaltak.

Figyelemre méltó azonban, hogy a mérőszám még mindig pozitív értékeket mutat.

Ez pozitív jelként értelmezhető, ami arra utal, hogy a hangulat továbbra is bikás, miközben a határidős piac lehűlt a túlfűtöttségből.

Ennek eredményeképpen fennáll a lehetősége annak, hogy az árfolyam a jelenlegi korrekciós szakasz lezárása után folytatja felfelé ívelő pályáját.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!