Bitcoin (BTC) techinkai elemzés 02.02.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin (BTC)

A Bitcoin (BTC) árfolyama több hónapos fellendülés után nem tudott 48.000 dollár fölé törni, és határozottan elutasították lefelé.

Ennek ellenére az emelkedés még messze nem ért véget.

A napi grafikonon az árfolyamot visszautasították a 48 000 dolláros ellenállási szintről.

A 40.000 dolláros támaszzóna azonban megtartotta a piacot, megakadályozva a mélyebb esést.

Az árfolyam e két árszint között konszolidálódik, és a kitörés bármelyik irányba valószínűsíthetően meghatározhatja a piaci trendet.

Ha a piac felfelé töri át a 48.000 dolláros szintet, a Bitcoin valószínűleg új történelmi csúcsot fog elérni az elkövetkező hónapokban.

A 40.000 dolláros szint alá történő csökkenés azonban valószínűleg a 200 napos mozgóátlag felé, a 35.000 dollár körüli szintre való visszaesést eredményez.

A 4 órás időkeretet tekintve a Bitcoin árfolyama hamis kitörést mutatott a 40 000 dolláros szint alá, mielőtt gyorsan helyreállt volna felette.

A piac jelenleg a 43.000 dolláros szintet teszteli. Ha sikerül feljebb nyomulnia, akkor ez egy rallyt eredményezhet a 45.000 dolláros, sőt a 48.000 dolláros ellenállási zóna felé.

A Relative Strength Index is 50% feletti értékeket mutat, ami azt jelzi, hogy a lendület a felfelé irányuló mozgás mellett szól.

A Bitcoin árfolyama egy ideje már a 48.000 dolláros ellenállási szint alatt konszolidálódik, és nem tudott felfelé törni. Eközben a befektetők azon tűnődnek, hogy a piac tetőzik-e, vagy folytatódik a bikás trend.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ez a grafikon a Miners Position Index (MPI) 7 napos exponenciális mozgóátlagát mutatja be.

Az MPI mérőszám a teljes bányászati kiáramlás és a teljes bányászati kiáramlás egyéves mozgóátlagának aránya. A magasabb értékek azt jelzik, hogy a bányászok a szokásosnál több érmét küldenek, ami valószínűleg eladásra utal.

Jelenleg az MPI metrika szokatlanul magas értékeket mutat, ami arra utal, hogy a bányászok jelentős tételekben adták el érméiket.

Ha ez a tendencia folytatódik, az árfolyam valószínűleg lefelé fog fordulni a túlzott eladási nyomás következtében.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!