Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 03.02.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin (BTC)

A Bitcoin (BTC) árfolyam az elmúlt napokban szinte függőlegesen emelkedett, és megközelítette a 69.000 dolláros történelmi csúcsot.

Ennek ellenére a kriptovaluta nem biztos, hogy azonnal új rekordot dönt, mivel néhány figyelmeztető jel rövid távú korrekcióra utal.

A napi idősíkon jól látható, hogy az árfolyam az elmúlt hónapban agresszívan rallyzott, és több jelentős ellenállási szintet is áttört.

Jelenleg a piac egy lépésre van attól, hogy új történelmi csúcsot érjen el, mivel magától a 69.000 dolláros szinttől eltekintve nincsenek már jelentős hosszú távú ellenállási szintek.

A Relatív Erősség Index azonban egyértelmű túlvett jelzést mutat, ami az elkövetkező napokban egy esetleges konszolidációra vagy visszahúzódásra utalhat.

Ha megnézzük a 4 órás idősávot, az árfolyam rövidtávú ellenállási szintet hozott létre a 64.000 dolláros szintnél.

A BTC az utóbbi időben e szint és a 60.000 dolláros támasz szint között konszolidálódott.

Közben a Relatív Erősség Index visszahúzódik a túlvásárolt zónából anélkül, hogy az ár jelentős csökkenést mutatna.

Ezt a lendület lehűléseként lehet értelmezni, és a 64.000 dolláros szintről való kitörés után hamarosan lehetséges folytatásra utal.

Bár a Bitcoin árfolyama gyorsan közelít az eddigi csúcsához, a piac sok vevőt és spekulánst vonz. Azonban ez a szélsőséges optimizmus rövid távon sokba kerülhet.

Ez a diagram a Bitcoin finanszírozási rátáit mutatja be, amely az egyik legértékesebb mérőszám a jövőbeli piaci hangulat értékeléséhez.

Nulla feletti értékek optimizmust, míg negatív értékek csökkenő hangulatot jeleznek.

A finanszírozási ráták jelenleg magas értékeket mutatnak, mivel az elmúlt napokban jelentősen megugrottak.

Ennek következtében rövid távon hosszú likvidációs zuhatag alakulhat ki, ami aztán gyors eséshez vezethet.

Így rövid időn belül esedékes lehet egy korrekció, mielőtt a bikás trend folytatódna.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 3 Ethereum token, amivel 2024-ben kriptomilliomossá válhatsz

Az Ethereum tokenek hatalmasat emelkedtek a kriptopiacon az Ethereum ETF-ek jóváhagyásával kapcsolatos közelmúltbeli bejelentés miatt. A kriptoelemzők arra számítanak, hogy az Ethereum hálózat és az összes...

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!