Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 01.19.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin (BTC)

A Bitcoin (BTC) árfolyama enyhe csökkenésnek indult, és 0,34%-kal 41.138 dolláron kereskedett.

Ez a finom mozgás egy 4 órás grafikon időkeretben történik, ami rövid távú perspektívát jelez.

A fordulópont jelenleg 41.496 dollárnál van meghatározva.

Az ellenállási szintek 43.252, 44.384 és 45.260 dollárnál figyelhetők meg, amelyek az árfolyam emelkedésének potenciális felső határát jelölik.

Ezzel szemben a támaszszintek a 40.492, 39.414 és 38.351 dollárnál találhatók, amelyek a további csökkenés elleni védelmet szolgálhatják.

A Relatív Erősség Index (RSI) 36-os értéken áll, ami a túladott állapotok felé mutató tendenciára utal.

A Moving Average Convergence Divergence (MACD) és az 50 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) 42.942 dollárnál további elemzési rétegeket biztosít, de konkrét értékeket és észrevételeket nem adnak meg.

Figyelemre méltó fejlemény, hogy a Bitcoin kiszakadt a közelmúltban 43.250 dollár és 41.500 dollár közötti oldalazó kereskedési tartományból. Ez a mozgás a piaci dinamika lehetséges változását jelzi.

A BTC/USD általános trendje medvésnek tűnik, különösen akkor, ha a 41.500 dolláros küszöb alatt marad.

Ezt a medvés hangulatot a jelenlegi technikai mutatók és grafikonminták is alátámasztják, ami azt sugallja, hogy a kereskedőknek és a befektetőknek óvatosan kell megközelíteniük, és szorosan figyelniük kell az ellenállási szinteket a trendforduló bármely jelére.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!