Binance coin (BNB) technikai elemzés 11.29.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Binance coin (BNB)

BNB ár csökken 250 dollár alatt – Hogyan lehet visszaállítani, ha egyáltalán sikerül.

A Binance coin (BNB) árfolyama jelentősen csökkent a múlt héten, ami egy nagy medvés gyertyakanócot hozott létre.

A csökkenés ellenére a BNB ár egy kisebb vízszintes támaszterület felett kereskedik. Vajon ez elég lesz a vérveszteség megállításához?

A heti időkeret technikai elemzése azt mutatja, hogy a BNB árfolyama 2022 júniusában egy hosszú távú vízszintes támaszterületnél pattant meg (zöld), és azóta a terület felett kereskedik.

Az árfolyam kezdetben 2023 júliusában a terület alá esett (zöld), de nem sokkal később visszaszerezte a területet. A BNB árfolyama azóta emelkedett.

A múlt héten a BNB árnövekedése 275 dolláros csúcsra vezetett. Az ár azonban nem tudta fenntartani a növekedést, ami egy hosszú felső kanóccal rendelkező medvés gyertyát hozott létre.

Érdemes megemlíteni, hogy a csökkenés nem sokkal azután következett be, hogy a Binance vezérigazgatója, Changpeng Zhao lemondott az amerikai igazságügyi minisztérium több mint 4 milliárd dolláros bírságának következtében.

Azok a piaci kereskedők, akik a Relative Strength Indexet (RSI) momentumindikátorként használják, a túlvett vagy túladott állapotok azonosítására, és annak eldöntésére, hogy felhalmozzanak vagy eladjanak egy eszközt.

Ha 50 feletti az érték és emelkedő tendenciát mutat, az azt jelzi, hogy a bikák még mindig előnyben vannak, míg az 50 alatti értékek ennek ellenkezőjére utalnak.

A heti RSI 50-nél elutasításra került, ugyanakkor az árfolyam 275 dollárról esett, jelenleg 44-es értéket mutat, ezért a csökkenő jelzés van érvényben.

Ha nem tudja magát a zöld területen felett tartani, jöhet egy csökkenő fázis.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kifogyóban a kriptopiac a Bitcoinból? Mit kell tudni

A központi tőzsdékről február folyamán közel 50.000 Bitcoint (BTC) vontak ki, ami a világ legnagyobb kriptopénzének „megvásárolható" kínálatában meredek visszaesést okozott. A CryptoQuant adatainak felhasználásával elemezve,...

Új Solana-t keres? Tekintsd át ezt a kripto választékot

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piacán jelenleg jelentős fellendülés tapasztalható, amelyet a Solana (SOL) vezet, amely erős bikás mintát mutatott, meghaladta a 130 dolláros határt, és erőteljes piaci...

Az Ethereum ETF 2024-ben? A kíváló kripto ügyvéd pesszimista

Az Egyesült Államok felügyeleti hatósága, a SEC túl sok „politikai ellencsapást" kapott, miután a Bitcoin spot ETF-eket engedélyezték az Egyesült Államokban, mondja a tapasztalt jogi...

A Floki a következőkben különbözik a többi mémérmétől

A Floki (FLOKI) tokenek összértéke, amelyeket a platform négy hónapja futó staking programjában zároltak, 300 millió dollár fölé szökött, miután az elmúlt 24 órában parabolikusan...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!