Binance Coin (BNB) technikai elemzés 01.26.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Binance Coin (BNB)

A Binance Coin (BNB) ára 10,6%-kal esett január 21. és 25. között.

A csökkenő tendencia ellenére a kereskedőknek okuk van felmérni, hogy a BNB felkészült-e a közelmúltbeli veszteségek visszaszerzésére, mivel elérte az egy hónapos tartomány mélypontjait.

Az áresés részben a BNB hálózatának csökkenő aktivitásával magyarázható.

Egy nemrégiben készült jelentés kiemelte, hogy a BNB hálózatban lévő dAppok aktív pénztárcáinak napi száma 2023. december 31. óta csökkenő tendenciát mutat.

Azóta az árfolyam nehezen tudott 320 dollár fölé emelkedni. A közelmúltbeli eladási nyomás megfordította a lendületet, az RSI gyorsan a semleges 50-es szint alá esett. Másrészt az OBV nem csúszott lefelé olyan gyorsan.

Ez azt mutatta, hogy az eladási volumen nem volt elsöprő az elmúlt napokban. Ez azt is jelentette, hogy a bikáknak van esélyük a közelmúltbeli veszteségek visszaszerzésére.

Az elmúlt hónap ármozgása azt mutatta, hogy a 288-296 dolláros régió egy keresleti zóna volt.

Amíg ez nem változik, addig arra számíthatunk, hogy az árak ismét 300 dollár fölé emelkednek.

Elemeztük a Hyblock által készített likvidációs szintek hőtérképét.

 

A 287 dolláros szintet január 25-én tesztelték, és 600 millió dollárra becsült likvidációs szintek voltak.

Az adatok azt mutatták, hogy a 280-290 dollár közötti régió volt az érdeklődés középpontjában.

Egy újabb esés ebbe a likviditási zsebbe vételi lehetőséget jelenthet.

A kriptopiac többi része azonban medvés volt. Ezért a bikás kereskedők óvatosak lehetnek, és ennek megfelelően csökkenthetik pozíciójuk méretét a BNB vásárlásakor.

A Bitcoin (BTC) éppen a 40,200 dolláros szint alatt kereskedett, amely korábban támasz volt.

A 40.000 dollárról való elutasítás a BTC árfolyamának erőteljes csökkenését eredményezné, és a BNB valószínűleg követné.

Ez azt eredményezhetné, hogy a tőzsdei coin 280 dolláron vagy annál is lejjebb cserélne gazdát.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!