Binance Coin (BNB) technikai elemzés 01.01.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Binance Coin (BNB)

A Binance Coin (BNB) várhatóan folytatja az elmúlt hetek kiemelkedő teljesítményét.

Technikai elemzési szempontból a token egy olyan területen belül kereskedett, ahol a vevők érdeklődnének a kockázat-jutalom aspektus miatt.

A 301 dollár alá történő csökkenés megváltoztathatja ezeket a várakozásokat. A mutatók és az árfolyammozgás bizonyítékai azt mutatták, hogy egy felfelé irányuló mozgás a valószínűbb.

A kereskedőknek érdemes lenne long pozíciókat felvenniük a BNB-nél?

A korábbi heti ellenállási zóna várhatóan felfelé nyomja az árakat

A BNB 12 órás árfolyamgrafikonja bikás struktúrát mutatott. A piaci struktúra agresszív olvasata arra engedne következtetni, hogy a 307 dollár alá történő esés lefelé irányuló mozgást indítana el. Ez elérhetné a 276-266 dolláros támaszzónát.

A pirossal jelölt 301,4-315,4 dolláros zóna az egyhetes grafikonon egy támaszzóna. Ez 2022 májusában ellenállásként szolgált.

A 301,4 dollár alatti csökkenés esetén a BNB valószínűleg a 276,5 dolláros támaszszintig vagy még lejjebb esne vissza.

Az RSI 63-on állt, és azt mutatta, hogy a legutóbbi csökkenés ellenére erős a bikás lendület.

Az OBV nem látott nagy esést, ami azt jelentette, hogy az értékesítési volumen alacsony volt, amikor a token 307 dollárra esett.

Ennélfogva várható, hogy a vevők az elkövetkező napokban magasabbra hajtják az árakat.

A piaci hangulat elemzése a Coinalyze adatai alapján azt mutatta, hogy a hangulat kissé az eladóknak kedvezett.

Az elmúlt három napban mind az árak, mind a Open Interest csökkent. Emellett a spot CVD is visszaesett.

A következő egy-két hétben várhatóan 335 és 350 dollárig lehet elmozdulni, ha az OI és a spot CVD emelkedni kezd, és az árak 315 dollár fölé emelkednek.

A következő jelentős ellenállási zóna a 350-355 dollár közötti sávban található. Ezt a régiót közel két éve nem sikerült áttörni.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!