Az Orca 1 perc alatt visszavonja a Crypto-t az euroszámlára

-

Június 11- én az ORCA Alliance , az EU-alapú platform, amely áthidalja a titkosítási pénztárfolyamokat és a hagyományos banki szolgáltatásokat, elindítja technikai megoldását, amely lehetővé teszi, hogy azonnali készpénz kifizetéseket biztosítsanak a kriptográfiai átutalásokból közvetlenül egy fizetési számlára kevesebb, mint 60 másodpercen belül.

A kriptot euróra való gyors átalakítása sok likviditási problémát okozna a kripto eltűnése miatt. Az ORCA a régóta fennálló problémára válaszol, amely sokakat zavaró sokakat a kriptográfiai közösségben  – a megbízható kriptográfiai eszközök hiánya és a kormány által támogatott valuták cseréje.

A kriptográfiai térben nem titok, hogy a kripto-fiat csere hatalmas kihívás. Natan Avidan , az ORCA vezérigazgatója elmagyarázza:

„Tegyük fel, hogy van egy kis kriptója a Bittrexben. Portfólió értéke egy nap alatt 35% -kal emelkedett. Azt tervezi, hogy valami szépet szeretne a hétvégére, és extra pénz kell hozzá. Sajnos a Bittrex jelenleg nem támogatja a fiat-kivonásokat. A kiegyenlítéshez több tranzakció szükséges, és napokat vehet igénybe. Az ORCA a technológiai megoldást 1 perc alatt lehetővé teszi. „

A legtöbb kriptográfiai csereszolgáltató nem rendelkezik üzleti bankszámlával, és nem kínál kriptográfiai tranzakciókat.  Csak a kripto-kripto csere szolgáltatásokat támogatják.

Az olyan csereprogramok, amelyek a kripto-fiat visszavonásokat szolgáltatják, általában magas tranzakciós díjakat számolnak fel, időnként akár 72 órát is igénybe vehetnek a pénzátutalások teljesítéséhez.

Ráadásul a bankok többsége elkerüli az üzleti tevékenységet más bankokkal, amelyek a titkosítással foglalkoznak.

A digitális pénznemek decentralizált jellege miatt nehéz nyomon követni, hogy honnan származik az eszközök és garantálják a pénzeszközök legitimitását.

A múlt héten az ORCA partnerséget írt alá egy e-pénzintézettel, a MisterTango-val,amely az első lépés a fizetés feldolgozásának világába.

Mostantól az ORCA képes lesz arra, hogy megoldásokat fejlesszen ki a SEPA fizetési számla létrehozása és a felhasználók nevében nyitott euro-számlákat.

A MisterTango-val létrehozott új partnerség az ORCA-t átjáró teszi az azonnali kripto-fiat kivonások kezdeményezésére közvetlenül a felhasználó eurofizetési számlájára.

Az ORCA végül eljuttatja a megoldás kripto közösségét, kétségbeesetten szomjas.

A kriptográfiai piacon belüli likviditás hiánya az egyik leggyakrabban indokolt oka annak, hogy a tömeges elfogadás stagnál.

Annak érdekében, hogy alátámasszák követeléseiket, az ORCA június 11- én élő bemutatót mutat be technikai felhasználási esetük bemutatására.

A kripto közösség minden tagja felkérést kap, hogy csatlakozzon az élő közvetítéshez és tanúja legyen az eseménynek.

A prezentáció 11: 00-kor (GMT) lesz, és az ORCA Youtube csatornáján és a Facebook-on keresztül lesz online.

Dmitrij Radin , az ORCA technológiai vezetője hozzátette:

„A legjobb az, hogy egyetlen pillanattal sem érintjük meg az alapokat. Minden olyan API-kapcsolaton keresztül történik, amely lehetővé teszi az ORCA számára, hogy a tranzakciós kérések és átvitelek érvényesítésével fogadja el az orákulumot. „

Az ORCA az első platform ami az összes kriptot konvertálja fiat számlára.

Hitelezi a banki és kripto szolgáltatásokat, biztosítja a legátfogóbb és leginkább egyszerűen használható pénzügyi menedzsment eszközt.

Forrás: cryptoslate.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az USA betiltaná az algoritmussal működő stablecoinokat

Két amerikai szenátor, Cynthia Lummis és Kirsten Gillibrand közös törvényjavaslattal álltak elő a stablecoinok szabályozására. Ez a lépés rávilágít, hogy a jogalkotók egyre nagyobb figyelmet...

A titkos kriptomilliárdosok nem akarják, hogy tudd: Rejtett drágakövek leleplezése

Vendégbejegyzés A kriptoterület az újabb Bitcoin feleződés kellős közepén lázban ég. Míg a BTC a középpontban van, a befektetők ígéretes eszközöket keresnek, hogy maximalizálják hozamukat a...

Cardano (ADA) technikai elemzés 04.18.

Prémium Cardano (ADA) A legtöbb kriptóhoz hasonlóan a Cardano (ADA) medvéi irányították a piacot, mivel a token árfolyamgrafikonjai továbbra is vörösek maradtak. Voltak azonban trendforduló változások, mivel az...

A PayPal elkezdi leépíteni az NFT üzletágát

A fizetési szolgáltató a PayPal nemrégiben bejelentette, hogy a platformján keresztül vásárolt NFT-k esetében megszűnteti a felhasználóvédelmi funkciókat. Emellett a további, harmadik feleken keresztül indított...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!