Az Orca 1 perc alatt visszavonja a Crypto-t az euroszámlára

-

Június 11- én az ORCA Alliance , az EU-alapú platform, amely áthidalja a titkosítási pénztárfolyamokat és a hagyományos banki szolgáltatásokat, elindítja technikai megoldását, amely lehetővé teszi, hogy azonnali készpénz kifizetéseket biztosítsanak a kriptográfiai átutalásokból közvetlenül egy fizetési számlára kevesebb, mint 60 másodpercen belül.

A kriptot euróra való gyors átalakítása sok likviditási problémát okozna a kripto eltűnése miatt. Az ORCA a régóta fennálló problémára válaszol, amely sokakat zavaró sokakat a kriptográfiai közösségben  – a megbízható kriptográfiai eszközök hiánya és a kormány által támogatott valuták cseréje.

A kriptográfiai térben nem titok, hogy a kripto-fiat csere hatalmas kihívás. Natan Avidan , az ORCA vezérigazgatója elmagyarázza:

“Tegyük fel, hogy van egy kis kriptója a Bittrexben. Portfólió értéke egy nap alatt 35% -kal emelkedett. Azt tervezi, hogy valami szépet szeretne a hétvégére, és extra pénz kell hozzá. Sajnos a Bittrex jelenleg nem támogatja a fiat-kivonásokat. A kiegyenlítéshez több tranzakció szükséges, és napokat vehet igénybe. Az ORCA a technológiai megoldást 1 perc alatt lehetővé teszi. “

A legtöbb kriptográfiai csereszolgáltató nem rendelkezik üzleti bankszámlával, és nem kínál kriptográfiai tranzakciókat.  Csak a kripto-kripto csere szolgáltatásokat támogatják.

Az olyan csereprogramok, amelyek a kripto-fiat visszavonásokat szolgáltatják, általában magas tranzakciós díjakat számolnak fel, időnként akár 72 órát is igénybe vehetnek a pénzátutalások teljesítéséhez.

Ráadásul a bankok többsége elkerüli az üzleti tevékenységet más bankokkal, amelyek a titkosítással foglalkoznak.

A digitális pénznemek decentralizált jellege miatt nehéz nyomon követni, hogy honnan származik az eszközök és garantálják a pénzeszközök legitimitását.

A múlt héten az ORCA partnerséget írt alá egy e-pénzintézettel, a MisterTango-val,amely az első lépés a fizetés feldolgozásának világába.

Mostantól az ORCA képes lesz arra, hogy megoldásokat fejlesszen ki a SEPA fizetési számla létrehozása és a felhasználók nevében nyitott euro-számlákat.

A MisterTango-val létrehozott új partnerség az ORCA-t átjáró teszi az azonnali kripto-fiat kivonások kezdeményezésére közvetlenül a felhasználó eurofizetési számlájára.

Az ORCA végül eljuttatja a megoldás kripto közösségét, kétségbeesetten szomjas.

A kriptográfiai piacon belüli likviditás hiánya az egyik leggyakrabban indokolt oka annak, hogy a tömeges elfogadás stagnál.

Annak érdekében, hogy alátámasszák követeléseiket, az ORCA június 11- én élő bemutatót mutat be technikai felhasználási esetük bemutatására.

A kripto közösség minden tagja felkérést kap, hogy csatlakozzon az élő közvetítéshez és tanúja legyen az eseménynek.

A prezentáció 11: 00-kor (GMT) lesz, és az ORCA Youtube csatornáján és a Facebook-on keresztül lesz online.

Dmitrij Radin , az ORCA technológiai vezetője hozzátette:

“A legjobb az, hogy egyetlen pillanattal sem érintjük meg az alapokat. Minden olyan API-kapcsolaton keresztül történik, amely lehetővé teszi az ORCA számára, hogy a tranzakciós kérések és átvitelek érvényesítésével fogadja el az orákulumot. “

Az ORCA az első platform ami az összes kriptot konvertálja fiat számlára.

Hitelezi a banki és kripto szolgáltatásokat, biztosítja a legátfogóbb és leginkább egyszerűen használható pénzügyi menedzsment eszközt.

Forrás: cryptoslate.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ukrán Nemzeti Bank bevezetné a digitális hrivnyát

Az NBU bemutatta a bankszakma és a magánszektor, köztük a helyi kriptoipar résztvevőinek a saját fejlesztésű digitális valuta, az e-hrivnya tervezetét. A törvényhozók visszajelzéseket várnak...

Hamisan „tört” ki a Bitcoin

Prémium Az utóbbi időben, szinte mozdulatlanul oldalazott a Bitcoin a legutóbbi árfolyam szakadása óta. Ezt a szakadást a 15971.9 dolláron lévő támasz szint állította meg, majd többször...

A Bitcoin legrosszabb novemberi zárását produkálta az elmúlt 2 évben

A Bitcoin árfolyama erősödött a novemberi havi gyertyazárás felé, de a kereskedők már most figyelmeztetnek a túlságosan „pimasz” Bitcoinra. A Bitcoin december 1-jén megpróbált 17.000 dolláros...

Uniswap (UNI) chartján bullish jelzést kaptunk

A többi altcoinhoz hasonlóan az Uniswap is emelkedett, miután a BTC november 22-én visszavette a 16 000 dolláros szintet. A cikk írása idején 5,82...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!