Az Opensea elfordul a BNB Smart Chain-től

-

Az egyik legnagyobb, non-fungible token (NFT) platform, az Opensea kijelentette, hogy visszavonja a BNB Smart Chain (BSC) támogatását.

Az Opensea elárulta, hogy „a BSC további támogatásának költségei felülmúlják annak előnyeit”.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az Opensea a stratégia átértékelése során elfordul a BNB Smart Chain-től

2023. augusztus 18-án az Opensea bejelentette, hogy megszünteti a BSC támogatását, miután az elmúlt években több blokkláncot is beépített.

Ez a bejelentés egybeesik az Opensea azon stratégiájával, hogy fokozatosan megszünteti az NFT jogdíjak végrehajtását.

A BSC-támogatással kapcsolatban az Opensea kijelentette, hogy az iparág fejlődésével a vállalatnak „a leginkább ígéretes törekvésekhez kell igazítania erőforrásait”.

„Úgy döntöttünk, hogy a BSC további támogatásának költségei felülmúlják annak hatását” – mondta Opensea.

„A mai naptól kezdve a továbbiakban nem lehet új listázásokat létrehozni vagy új ajánlatokat tenni a BSC NFT-kre. Ugyanakkor továbbra is lehetőséged lesz a BSC NFT-k megtekintésére, felfedezésére és átruházására a honlapunkon.”

Az Opensea X szálon történő közzétételére reagálva néhány magánszemély azt állította, hogy nem tudott a BSC-támogatás létezéséről.

Mások megragadták az alkalmat, hogy hangot adjanak a jogdíjakkal kapcsolatos sérelmeiknek.

Az egyik felhasználó így kommentálta:

„IDK milyen rendszert működtetnek ott, de nem olyan drága a BSC működtetése, ha jól csinálod”.

Az Opensea azzal zárta mondandóját, hogy továbbra is optimista a multi-chain jövővel kapcsolatban, és megosztotta, hogy nemrég felvették a Base és a Zora második rétegű (L2) blokkláncok támogatását.

„Bízunk benne, hogy ez a döntés segít nekünk abban, hogy az erőforrásokat úgy irányítsuk, hogy lépést tudjunk tartani az ökoszisztémánkban zajló gyors innovációval” – tette hozzá az Opensea.

Olvastad már? Nem kedveli a börtönt Sam Bankman-Fried

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Így készültek fel a Bitcoin bálnák a kriptopénzpiac növekedésére

A CryptoQuant vezérigazgatója szerint a bálnák long pozíciókat nyitottak, amikor a Bitcoin elérte a 29.000 dollárt, és 2023. augusztus elején megkezdték a felhalmozási fázist. Ki Young...

A Bitcoin adoptálása növekszik, mivel a BTC árai átlépik a 40.000 dollárt

A 2022 áprilisa óta először a 40.000 dolláros árszint fölé emelkedő rally közepette a Bitcoin (BTC) birtokában lévő címek száma meghaladta az 50 milliót. A Santiment...

Fogadjon a jövőre: 2024-es iGaming trendek

Vendégbejegyzés Az iGaming világa az elmúlt évtizedben jelentősen fejlődött, izgalmas kilátásokat teremtve mind a játékosok, mind az iparági szakértők számára. Az ágazati jelentésekből kiderül, hogy az elkövetkező...

A Bloomberg kripto szuperciklust jósol

A Bitcoin (BTC) árfolyamának közelmúltbeli emelkedése egy új kripto szuperciklus kezdete lehet, amely a világ legnagyobb kriptopénzét elképesztő 500.000 dollárig repíti. A Bloomberg hétfői jelentése szerint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!