Az Ethereum értékajánlata egyre növekszik, és az ETH 2.0 mainnet frissítés elindítása is közelebbinek tűnik.

A befektetők látszólag résen vannak, mivel az Ethereumot az utóbbi napok és hetek során egy erőteljes fellendülés kísérte, és a kriptovaluta újabb és újabb 2020-as rekordokat ér el.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Az Ethereum fellendülése főként jelenleg három tényezőhöz kapcsolható: az ETH 2.0, a DeFi és az EIP-1559.

Mivel a kezdeti nehézségek után egyre kézzelfoghatóbbá válnak az említett tényezők, valószínűleg továbbra is segíteni fogják az Ethereum értékajánlatának és árának növekedését.

 

A Medalla teszthálózata is elindult

A 2.0 verziójú mainnet frissítés végrehajtása számtalan késleltetéssel szembesült az utóbbi évben, jelenleg azonban nap mint nap egyre közelebb jut céljához.

A Bitfly nemrégiben megosztott bejelentésére hivatkozva a Messari azt vázolta fel, hogy a számos ügyfelet tömörítő Medalla teszthálózata immár elérhető.

Ez egy jelentős lépés az Ethereum 2.0 eléréséhez vezető úton – amelyre várhatóan idén novemberben kerül sor –, mivel ez az utolsó tesztelési szakasz a mainnet elindítását megelőzően.

A Medalla számos ügyfelet foglal majd magába – közéjük tartozik a Teku, a Prysm, a Nimbis, a Lighthouse és a Lodestar is.

Ennek a teszthálózatnak a bevezetése azt jelzi, hogy a várva várt mainnet frissítés novemberi elindításának dátuma egyre reálisabbá válik.

Az a zárolási és kamatozási mechanizmus, amelyet a Proof-of-Stake (PoS) konszenzusmechanizmus fog bevezetni, a skálázhatósági megoldásokkal együttesen várhatóan egy Ethereum-vásárlási őrületet fog generálni.

Ez elősegítheti az elkövetkezendő napok és hetek további Ethereum-rekordjait.

A Delphi Digital szerint az ETH 2.0 valószínűleg erősítheti az értékajánlatot

A CryptoSlate múlt heti jelentései szerint a Delphi Digital „Az Ethereum 2020-as helyzete” című jelentésében kifejtette, hogy az Ethereum 2.0 mainnet elindítása valószínűleg fellendíti majd a kriptovaluta gazdasági szerkezetét.

„Az EIP-1559 és a zárolás egyesülve egy szimbiotikus kapcsolatot hoznak létre, melyben nemcsak a felhasználásból származó érték növekszik, de a hálózat biztosítása érdekében a résztvevők szélesebb csoportja számára bevezetett pénzáramlás is egy hatékonyabb értékajánlatot hoz létre hosszú távra az Ethereumnak.”

Nagy a valószínűsége annak, hogy az Ethereum ármozgása továbbra is az ezen alapvető fejlesztések által nyújtott gazdasági előnyöket fogja tükrözni.

Ha azonban a 2.0-s mainnet elindítása felé vezető úton váratlan akadályok bukkannának fel fejlemények és késleltetések formájában, az súlyos csapást jelentene a kriptovaluta pozitív tendenciájára.

Olvastad már? Emmer amerikai képviselő szerint a bitcoin a válság után erősödni fog

Forrás: cryptoslate.com

Kiemelt kép: mcdstudios

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon. Legyen szép napotok! 🙂