Az Avalanche ökoszisztémája gyorsan terjeszkedik

-

Az Avalanche (AVAX) ökoszisztémája 2023 eleje óta jelentősen bővült, és ezt bizonyítja a hálózat fejlesztési aktivitásának növekedése is.

Egy elemző tweetje szerint a különböző szerződéseken dolgozó aktív fejlesztők száma márciusban átlépte a 60-at, ami a legmagasabb érték az előző évhez képest.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Emellett az alhálózatok iránti kereslet is gyorsan nőtt. Az alhálózatok az Avalanche preferált skálázási megoldása, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját blokklánchálózatokat hozzanak létre és futtassanak.

Az Avalanche explorer szerint a cikk írásakor mintegy 56 alhálózat volt az Avalanche hálózatán.

Az Avalanche GameFi ökoszisztémája formálódik

A GameFi az Avalanche ökoszisztémájának egyik leggyorsabban növekvő ágazatává vált. A platform a közelmúltban nagy horderejű partnerségeket kötött, hogy növelje vonzerejét a play-to-earn piacon.

Az alkalmazásspecifikus blokkláncok vagy alhálózatok nagy ösztönzést jelentenek a játékplatformok számára, ha nagyobb ellenőrzést szeretnének az infrastruktúra felett, például egy saját token használatával a tranzakciós díjakra, ami végső soron csökkentheti a játék költségeit.

A múlt hónapban az Avalanche bejelentette, hogy együttműködik az indiai Loco streaming platformmal, hogy a saját alhálózatait használó „Loco Legends” NFT játékplatformot indítanak.

A platform e hónap elején partnerséget kötött a japán GREE játékipari úttörővel is, amely az Avalanche-ot választotta a Web3 világába való belevetésére.

Továbbá a platform blokklánc-alapú játékai is ígéretes növekedést mutattak.

A Dappradar szerint az olyan top játékok, mint a DeFi Kingdoms, a Pizza Game és az Avaxtars 19,5%-os, 5,48%-os és 211,7%-os heti növekedést regisztráltak az egyedi aktív felhasználóik számát tekintve.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Az NFT kereskedés robbanásszerűen növekszik

Ezeknek a play-to-earn játékoknak a növekedése pozitív hatással volt az NFT-frontra.

A Santiment adatai szerint az Avalanche teljes NFT-kereskedelmi volumene március 18-án megközelítette a 17 milliót, ami az elmúlt egy év legmagasabb értéke.

avalanche
Forrás: Santiment

Ennek következtében jelentősen megnőtt az AVAX említéseinek száma a különböző kripto közösségi csatornákon.

A súlyozott hangulat is megugrott, ami azt jelzi, hogy a befektetők optimisták az érme kilátásaival kapcsolatban.

Ugyanakkor volt néhány aggasztó jel is a cikk írásakor. Az Avalanche napi aktív felhasználói száma 18%-kal csökkent az elmúlt héten a Token Terminal adatai szerint.

Ennek következtében a kereskedési aktivitás is szenvedett, és az összes tranzakciós díj több mint 70%-kal csökkent.

Forrás: Token Terminal

Olvastad már? A Polkadot bikák megerősítik a befektetők bizalmát?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!