Az Algotech (ALGT) a következő AI-listavezető: Meg tudja verni a Solanát és az Arbitrumot

-


Vendégbejegyzés


A mesterséges intelligencia következő vezetőjeként üdvözölt új versenyző a technológiai iparban hullámokat gerjeszt.

Az innovatív megoldásokkal és élvonalbeli technológiával ez a feltörekvő csillag készen áll arra, hogy kihívást jelentsen a blokklánc-terület nagy szereplőinek, köztük a Solanának és az Arbitrumnak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A gyors növekedés és a mesterséges intelligencia integrációjának egyedi megközelítése egyaránt felkeltette a befektetők és a technológia rajongóinak figyelmét.

Cikkünkben azt vitatjuk meg, hogy az Algotech (ALGT) rendelkezik-e azzal, ami ahhoz szükséges, hogy megelőzze a Solanát és az Arbitrumot a versengő AI-színtéren.

A Solana piaci teljesítménye és jövőbeli kilátásai

A piacvezető Bitcoin árfolyamával, amely a 69.000 dolláros határ közelében lebeg, a kriptopénzek piaca konszolidált szakaszba lépett.

A top altcoinok hasonló tendenciát mutatnak, mivel semleges árfolyammozgást tapasztalnak a portfóliójukban.

Emellett a Solana érme továbbra is küzd azért, hogy árfolyamát az 180 dolláros ellenállási szint felett tartsa, ami növekvő medvés befolyást jelez a kriptoterületen.

A Solana piaci elemzés és rövid távú árcélok

A kereskedési volumen 70%-os növekedése ellenére a Solana árfolyama továbbra is semleges tendenciát mutat, az elmúlt napon belül 0,10%-os, az elmúlt héten pedig 0,18%-os korrekciót regisztrált.

Ugyanakkor 164,79 dolláros kereskedési árfolyamával és 72,86 milliárd dolláros piaci kapitalizációjával a Solana kriptotoken továbbra is tartja pozícióját az 5. legnagyobb kriptopénzként a piaci kapitalizáció alapján.

Az egyszerű mozgóátlag (SMA) folyamatosan ellenállásként működik az árfolyamgrafikonon.

Ugyanakkor nagy esélyt mutat a pozitív átmenetre, ami vegyes hangulatra utal a kriptotérben.

Az Arbitrum árfolyama a pozitív piaci trendek ellenére potenciális korrekció előtt áll

Az Arbitrum (ARB) árfolyama egy kulcsfontosságú ellenállási szint sikertelen áttörése miatt a szélesebb körű pozitív piaci jelzések ellenére is korrekcióra van utalva.

Algotech
Forrás: CoinGecko.com

A befektetők kezében van az erő, hogy megakadályozzák a csökkenést, feltéve, hogy tartózkodnak a nyereségfelvételtől, ami nagyon valószínű.

Az ARB-tulajdonosok hajlamosak befolyásolni az Arbitrum árfolyamának irányát, ami az elkövetkező napokban is így lehet.

Ennek oka, hogy a piaci érték és a reálérték (MVRV) arányát tekintve a feltételek nagyon kedvezőek a kezükben történő eladáshoz.

Az MVRV arány a befektetői nyereséget vagy veszteséget értékeli. Az Arbitrum 30 napos MVRV értéke 10%, ami nyereséget jelez és potenciálisan eladásra ösztönöz.

Az ARB korrekciói történelmileg a 7% és 23% közötti MVRV tartományban történnek, ami veszélyes zónának minősül. Ezért az ARB-tulajdonosok dönthetnek úgy, hogy nyereséget vesznek fel.

A másik nyomós ok az, hogy 1,64 milliárd ARB hamarosan nyereségessé válik.

A Global In/Out of the Money (GIOM) mutató szerint ez a több mint 1,8 milliárd dollár értékű kínálat a befektetők számára nyereséget hozhat.

Ez a kínálat 1,06 és 1,16 dollár közötti áron került megvásárlásra, és az Arbitrum jelenlegi ára, 1,13 dollár, nem tűnik nagyon messze lévőnek attól, amikor nyereségessé válik.

Az Algotech: A következő AI-vezető vállalat, amely képes lesz felülmúlni a Solana és az Arbitrum vállalatokat.

Az Algotech-et (ALGT) a következő AI-vezetőként üdvözlik, amely potenciálisan képes lesz felülmúlni az olyan nagy szereplőket, mint a Solana és az Arbitrum.

Az Algotech innovatív platformjával forradalmasítani fogja a piaci stratégiákat, kihasználva a mesterséges intelligencia (AI) erejét, hogy a befektetők számára az egész területet feljogosítja.

Képzeljék el, hogy olyan fejlett eszközökhöz férnek hozzá, amelyek képesek elemezni a piaci adatokat, automatizált kereskedési stratégiákat létrehozni és valós idejű betekintést nyújtani.

Az Algotech ezt a víziót váltja valóra, így a jelenlegi piac egyik kiemelkedő ICO-ja.

De nem csak az automatizálásról van szó, hanem arról, hogy olyan testreszabott élményt nyújt, amely összhangban van az Ön egyedi befektetési céljaival.

Az Algotech (ALGT) előértékesítésének utolsó bónuszfázisába lépve a befektetőknek lehetőségük van arra, hogy az ALGT tokeneket a vonzó 0,08 dolláros áron szerezzenek meg, mielőtt azok a mainstream piacra kerülnének a tervezett 0,15 dolláros áron, ami várhatóan 87,50%-os nyereséget kínál.

További információk:

Látogass el az Algotech előértékesítésre
Csatlakozz az Algotech közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!