Avalanche (AVAX) technikai elemzés 07.16.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Avalanche (AVAX)

Az Avalanche (AVAX) pénteken, július 14-én 15,97 dollárra emelkedett, 32%-os nyereséget regisztrálva június 21-től kezdve, amikor az AVAX árfolyama az napos grafikonon bikás fordulatot vett. Az ármozgás továbbra is a bikáknak kedvezett.

Az Uniswap (UNI) AVAX hálózatba való terjeszkedéséről szóló hírek segítettek megmagyarázni az Avalanche múlt heti erős rallyját.

A 14,5 dolláros zónán túli kitörés és az azt követő újratesztelés után valószínűsíthető volt, hogy az AVAX tovább fog emelkedni.

Az OBV azt mutatta, hogy az elmúlt napokban hatalmas vételi volumen volt az Avalanche piacon, amely az árat a 14,5 dolláros ellenállási zóna fölé katapultálták.

Ez a terület, amelyet a piros doboz kiemel, egy medvés megbízási blokk volt az napos időkeretben június 6-tól.

Ezt korábban július 9-én ellenállásként tesztelték, és az AVAX rövid elutasítással találkozott, hogy 12,85 dollárra esett, mielőtt ismét emelkedett.

Ennek a mozgásnak az alapján egy sor Fibonacci retracement szintet rajzoltam. Ez azt mutatta, hogy az 50%-os és a 61,8%-os visszahúzási szintek 14,41 és 14,04 dollárnál helyezkednek el.

Ezért ez az a két szint, amelyen a kereskedők az AVAX-ot licitálhatják, megcélozva a 16 dolláros helyi csúcsra való elmozdulást és a 16,71 dolláros kiterjesztést.

Ennek az elképzelésnek az érvénytelenítése a 78,6%-os retracement szint alá esés lenne a 13,52 dollárnál.

Az RSI és a mozgóátlagok bikás lendületet mutattak. A 4 órás piaci struktúra szintén bikás volt.

De a 14,04 dolláros magasabb mélypont alá történő esés a medvés oldal felé tolná el az elmozdulást.

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!