Aptos (APT) technikai elemzés 07.05.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Aptos (APT)

Az Aptos (APT) ma fontos eseményt regisztrált az árfolyamgrafikonon. Áttörte a 8 dolláros határt, amely egyrészt pszichológiai ellenállás, másrészt a június 23-i korábbi alsó csúcs volt.

Az alsó időkeret bikásságával kombinálva valószínűnek tűnt, hogy az APT júliusban erős emelkedést könyvelhet el.

A 8-8,6 dolláros régió azonban erős ellenállási zónát jelentett a napi időkeretben.

A 8-8,36 dolláros tartomány a 4 órás grafikonon szintén egy medvés rendelési blokkot jelentett. Vajon sikerülhet-e az APT bikáknak áttörni ezt az ellenállások találkozását?

A bikás áttöréseket a zöld vonalak, a medvés áttöréseket pedig a piros vonal mutatja.

A csúcspont az, hogy az APT bikák nem néztek vissza, miután megfordították a piaci struktúrát bikásan. Ehelyett egyenesen felfelé nyomták az árakat.

Az árfolyam 9,3%-os nyereséget regisztrált egyetlen 4 órás kereskedési szakaszban.

Néhány órával az írás időpontja előtt az APT a 8,33 dolláros szinten látszott megtorpanni.

Ezért egy sor Fibonacci retracement szint felrajzolásához használtuk. Ha azonban az Aptos úgy dönt, hogy feljebb rallyzik, a plotot felül kell vizsgálni.

A rendelkezésre álló bizonyítékok alapján az APT vásárlói az 50%-os vagy 61,8%-os retracement szintek újratesztelésekor kereshetnek lehetőségeket.

Ezek 7,717 és 7,57 dollárnál helyezkednek el, és ez utóbbi volt az a pont, ahol a piaci struktúra bikásan átfordult.

Figyelembe véve a 7,57 dollárról 8,15 dollárra történő erőteljes emelkedés miatt fennmaradt egyensúlyhiányt, érdemes lehet figyelni ennek a zónának az újbóli meglátogatását.

Az RSI 72-es értéken állt, ami túlvásárolt állapotokat mutat, ami nem diktál azonnali visszahúzódást.

Eközben az OBV lassú emelkedő trendben volt, ami az APT mögötti folyamatos keresletet támasztja alá.

aptos

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!