A top elemző Bitcoin bikás jelzésre hívja fel a figyelmet

-

A legfrissebb piaci adatok egy érdekes adatot tárnak fel a Bitcoin számára: a hálózaton egyetlen nap alatt több mint 700.000 új BTC-cím jelent meg.

Ez a Glassnode társalapítója, Yann Allemann szerint bikás jelként értelmezhető.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A hálózat növekedési hulláma a piaci dinamika kiegyensúlyozatlanságára utal, mivel a Bitcoin iránti kereslet meghaladja az eladásra kínált coinok mennyiségét.

A múltban az ilyen hálózatbővülések megelőzték a Bitcoin árfolyamának emelkedését, mivel a szűkösség effektusa érvényesül, és a vevők valószínűleg kénytelenek növelni az árajánlatukat.

A kereskedési aktivitás felfelé irányuló potenciált jelez

A Bitcoin árfolyama viszonylag stabil maradt, az elmúlt héten a 35.000 dolláros szint körül mozgott, még akkor is, amikor az altcoinok átvették a vezetést a piaci rallyban.

A kereskedési volumen figyelemre méltó, 16%-os növekedése azonban olyan mögöttes vételi érdeklődésre utal, amely további stabilitást és az árak emelkedését jelentheti.

A befektetők és a kereskedők szorosan figyelik a 34.314, 34.714 és 35.119 dolláros kulcsszinteket, amelyek kritikus támasz- és ellenállási küszöbértékeket jelentenek.

A piac készen áll arra, hogy ezek a számok kulcsfontosságú szerepet játszanak abban, hogy a Bitcoin képes lesz-e fenntartani a lendületét és megcélozni a jelentős 40.000 dolláros szintet.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A tőkeáramlások piaci optimizmusra utalnak

Allemann ígéretes elemzésével egybecseng, hogy a kriptopénzalapok jelentős beáramlásokat figyeltek meg, az elmúlt hetekben a legutóbbi bikapiac csúcspontja óta a legmagasabb szinteket mérték.

Ez a beáramlás nemcsak a növekvő befektetői bizalomról tanúskodik, hanem a piaci elemzők által megállapított kereslet megerősítését is jelenti.

Ha ez a tendencia folytatódik, akkor a megnövekedett kereskedési aktivitás, a tetemes beáramlások és az ETF-forgalom együttesen katalizálhatja a Bitcoin árfolyamának jelentős fellendülését.

Olvastad már? A legjobb kriptók, amelyek gazdaggá tesznek az elemzők szerint – Ethereum (ETH), Solana (SOL), Cardano (ADA) és a többi…

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért kell az ATOM-nak 10 dolláros támogatási szintre lépnie?

A Cosmos (ATOM) egy hetes csökkenés után az elmúlt 24 órában felfelé vette az irányt. Ha azonban a token lenyűgöző teljesítményt kell mutatnia, akkor egy kritikus...

Ismét nagy bukás előtt állhat a SEC, kevés az esélyük a Kraken tőzsde ellen

A tőzsdefelügyelet nemrégiben perelte be ismét a Krakent, amiért kriptopénzeket árusít, de egyes nézetek alapján ez az újrahasznosított per eleve bukásra van ítélve. A jogi...

Elősegítheti a megújuló energiák terjedését a Bitcoin

A Cornell University friss tanulmánya szerint a bitcoin bányászok segíthetik a megújuló energiák terjedését, hiszen fel tudják használni az esetlegesen megtermelt felesleges készleteket. A jelentésben...

A természetvédelmi fókuszú kriptó hatalmas sikerei

A Chimpzee ($CHMPZ) projektje nem csak más szemmel néz a környezetvédelemre, de benne rejlik a pénzügyi megtérülés lehetősége is. Fogja a blokklánc technológiát, és egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!