A top elemző Bitcoin bikás jelzésre hívja fel a figyelmet

-

A legfrissebb piaci adatok egy érdekes adatot tárnak fel a Bitcoin számára: a hálózaton egyetlen nap alatt több mint 700.000 új BTC-cím jelent meg.

Ez a Glassnode társalapítója, Yann Allemann szerint bikás jelként értelmezhető.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A hálózat növekedési hulláma a piaci dinamika kiegyensúlyozatlanságára utal, mivel a Bitcoin iránti kereslet meghaladja az eladásra kínált coinok mennyiségét.

A múltban az ilyen hálózatbővülések megelőzték a Bitcoin árfolyamának emelkedését, mivel a szűkösség effektusa érvényesül, és a vevők valószínűleg kénytelenek növelni az árajánlatukat.

A kereskedési aktivitás felfelé irányuló potenciált jelez

A Bitcoin árfolyama viszonylag stabil maradt, az elmúlt héten a 35.000 dolláros szint körül mozgott, még akkor is, amikor az altcoinok átvették a vezetést a piaci rallyban.

A kereskedési volumen figyelemre méltó, 16%-os növekedése azonban olyan mögöttes vételi érdeklődésre utal, amely további stabilitást és az árak emelkedését jelentheti.

A befektetők és a kereskedők szorosan figyelik a 34.314, 34.714 és 35.119 dolláros kulcsszinteket, amelyek kritikus támasz- és ellenállási küszöbértékeket jelentenek.

A piac készen áll arra, hogy ezek a számok kulcsfontosságú szerepet játszanak abban, hogy a Bitcoin képes lesz-e fenntartani a lendületét és megcélozni a jelentős 40.000 dolláros szintet.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A tőkeáramlások piaci optimizmusra utalnak

Allemann ígéretes elemzésével egybecseng, hogy a kriptopénzalapok jelentős beáramlásokat figyeltek meg, az elmúlt hetekben a legutóbbi bikapiac csúcspontja óta a legmagasabb szinteket mérték.

Ez a beáramlás nemcsak a növekvő befektetői bizalomról tanúskodik, hanem a piaci elemzők által megállapított kereslet megerősítését is jelenti.

Ha ez a tendencia folytatódik, akkor a megnövekedett kereskedési aktivitás, a tetemes beáramlások és az ETF-forgalom együttesen katalizálhatja a Bitcoin árfolyamának jelentős fellendülését.

Olvastad már? A legjobb kriptók, amelyek gazdaggá tesznek az elemzők szerint – Ethereum (ETH), Solana (SOL), Cardano (ADA) és a többi…

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana (SOL) technikai elemzés 05.23.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) esetében megugrott a non-fungible token kereskedési volumene. Egy friss jelentésből kiderült, hogy a Solana-alapú NFT volumene 30%-kal nőtt a megjelenést megelőző 24...

3 altcoin, amely megnyerheti az ETH ETF jóváhagyása által indított bikafutamot

Vendégbejegyzés A piac felhevülésével az ETH tőzsdén kereskedett alap (ETF) lehetséges jóváhagyása pozitív hullámokat indított el a kriptoterületen. Az új fejlemény kibontakozásával több kriptovaluta is készen áll...

A Bybit vezérigazgatója tagadja a fizetésképtelenségi pletykákat

Ben Zhou, a Bybit vezérigazgatója az X-en foglalkozott a fizetésképtelenségről szóló pletykákkal, megerősítve azok alaptalanságát és bizonyítékot szolgáltatva a tartalékokról. A Bybit tőzsde vezérigazgatója, reagált a...

Az Axie Infinity (AXS) kitörése hamarosan bekövetkezik

Az Axie Infinity (AXS), a gyorsan növekvő, számos nosztalgikus játékkal foglalkozó virtuális világ, közeledik a bikás kitörés fordulópontjához. A közepes kapitalizációjú altcoin, melynek fully diluted értékelése...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!