A szakértők szerint az Ethereum idei potenciális növekedése, jelentős hatással lesz más népszerű kriptovalutára

-


Vendégbejegyzés


A 2024-es bikafutás folyamatban van, a szélesebb piacra gyakorolt hatás megértése kulcsfontosságú.

Ez a cikk azt vizsgálja, hogy mit jelenthet egy ilyen mérföldkő a kriptovaluták szélesebb környezetére nézve.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Olvasdd tovább, hogy felfedezd, milyen hatással lehet ez az esemény a különböző kriptovalutákra.

Több, mint 6 millió dollárt gyűjtöttek össze: A BlastUP előértékesítése folytatódik, akár 1000%-os potenciális megtérülést kínálva.

A BlastUP az utóbbi időben nagy figyelmet kapott, köszönhetően annak, hogy nagy potenciállal rendelkezik arra, hogy a kriptoipar egyik fő erejévé váljon.

Ez a Blaston lévő úttörő launchpad már több mint 15.000 aktív felhasználót vonzott.

kripto

A BlastUP jelenleg is zajló előértékesítése hatalmas siker, eddig több mint 6 millió dollárt gyűjtöttek össze.

A BlastUP tokent a kripto szakértők rejtett kripto gyöngyszemnek tartják, amely az év végére 1000%-kal is megugorhat.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket most a maximális hozamért! <<

A BlastUP segít a kripto startupoknak gyorsabban növekedni és többet keresni.

A BlastUP előrehaladtával továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett. A BlastUP gyorsan teret nyer az ökoszisztéma minden résztvevőjének javára.

A BlastUP ütemterve 2026-ig terjed, és az AI-vezérelt eszközök és a Community Marketplace bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit.

A BlastUP token, a platform sarokköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO indításokhoz, a staking jutalmakhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Csatlakozz a BlastUP-hoz most, vagy ez a rakéta nélküled fog felszállni! <<

A Solana árfolyama közelít a kulcsfontosságú ellenálláshoz, a Bulls Eye 200 dollárra emelkedik

A Solana erős árfolyam-emelkedésnek lehet tanúja. Az elmúlt héten közel 9%-kal emelkedett, és egy hónap alatt valamivel több mint 10%-kal nőtt.

Hosszú távon az elmúlt hat hónap jelentős növekedést mutatott, a SOL ára több mint 200%-ot ugrott.

Jelenleg a SOL árfolyama 146,59 és 184,77 dollár között mozog. Közeledik egy kulcsfontosságú ellenállási szinthez 199,54 dollárnál, az RSI és a Stochastic értékei nem utalnak sem túlvett, sem túladott állapotokra.

Az érme mozgása úgy tűnik, hogy inkább növekedési fázisban van, mint korrekcióban.

Amennyiben a lendület kitart, a SOL áttörheti az ellenállást, és megcélozhatja a 200 dolláros szintet.

Az Avalanche árfolyammozgásai: Jelenlegi áttekintés és előrejelzések

Az Avalanche (AVAX) a közelmúltban árfolyam-emelkedést tapasztalt. Az elmúlt héten az AVAX értéke 9,28%-kal nőtt, ami erős felfelé irányuló lendületet jelez. Ha azonban az elmúlt egy hónapot nézzük, az árfolyam 3,34%-kal csökkent.

Visszatekintve, az elmúlt hat hónap jelentős, 81,24%-os emelkedést mutat, ami az érme hosszabb távú emelkedő tendenciáját jelzi.

Mivel a jelenlegi árfolyam 32,07 és 38,45 dollár között ingadozik, az AVAX egy volatilis zónában navigál.

A piac hangulata bizonytalan, amint azt a 32,45-ös alacsony RSI és a 11,84-es Stochastic érték sugallja, ami egy potenciális túladott állapotra utal. A negatív MACD-szint szintén egy újabb medvés fázisra utal.

A pozitív rövid távú trend ellenére döntő fontosságú lesz, hogy az AVAX át tudja-e törni a legközelebbi ellenállást 41,30 dollárnál, vagy a 28,53 dolláros támasz felé vonul vissza. Az érme mozgása rövid távon impulzívnak tűnik, és a korrekciók valószínűleg a láthatáron vannak.

XRP ármozgás: Rövid elemzés

Az XRP árfolyama jelenleg 0,49 és 0,53 dollár között mozog. A közeli ellenállási szint 0,55 dollárnál van, ami arra utal, hogy ha az árfolyam emelkedik, akkor ott akadályba ütközhet.

Ezzel szemben, ha az ár csökken, akkor a 0,47 dollárnál van a támasz, ahonnan esetleg visszapattanhat.

Az elmúlt héten az XRP értéke enyhén, 1,35%-kal emelkedett, de ha az elmúlt egy és hat hónapot nézzük, akkor 5,29%-os, illetve 15,18%-os csökkenés tapasztalható.

Az árfolyam jelenleg nem mutat erős emelkedő vagy csökkenő tendenciát, amit a 46,96-hoz közeli semleges RSI és a nulla közeli MACD-szint is jelez.

A rövid és hosszú távú átlagok, amelyek ugyanazon a szinten (0,53 dollár) ülnek, egyelőre szintén az ár stabilitására utalnak.

Ezen metrikák alapján úgy tűnik, hogy az XRP árfolyama inkább konszolidációs fázisban van, minthogy jelentős impulzív vagy korrekciós mozgásokat végezzen.

A Dogecoin (DOGE) árelemzése és kriptovaluta jövőbeli mozgása

A Dogecoin árfolyama jelentős növekedést mutatott az elmúlt hat hónapban, több mint 100%-kal emelkedett.

Az elmúlt héten az érme szerény, körülbelül 2%-os emelkedést mutatott, de az elmúlt hónap enyhe, 1,3%-os csökkenést mutat.

A Dogecoin jelenleg 0,1363 és 0,1599 dollár között kereskedik. Az érme a következő kihívással a 0,1714 dolláros ellenállásnál néz szembe, a támasz pedig a 0,1242 dolláros szinten található.

Tekintettel az alacsonyabb RSI és Stochastic értékekre, a Dogecoin jelenlegi mozgása inkább korrekciósnak tűnik.

Ugyanakkor az elmúlt 10 és 100 nap viszonylag stabil átlagárával az érme hamarosan újra megpróbálhatja tesztelni az ellenállási szinteket.

Következtetés

Amennyiben az Ethereum idén nyáron új történelmi csúcsot ér el, az vegyes kilátásokat jelenthet a többi kriptovaluta számára.

Az olyan érmék, mint a SOL, az AVAX, az XRP és a DOGE rövid távon kevesebb növekedést láthatnak.

A hangsúlyt a BlastUP-ra kell helyezni, amely várhatóan nagyobb esélyt kap a jelentős növekedésre.

A projekt egyedi ötlete és a Blast ökoszisztémában elfoglalt helye miatt emelkedik ki. Ígéretesnek tűnik azok számára, akik a piacon rejlő lehetőségeket keresik.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olaszország fokozza a kritpopiaci ellenőrző képességét a MiCA rendelet miatt

Olaszország a kriptopiacok felügyeletének fokozását tervezi az Európai Unió kriptopiaci eszközök piacaira vonatkozó szabályozási keretének (MiCA) való megfelelés részeként. Az új szabályozás értelmében Olaszország fokozza a...

Venni vagy eladni az XRP-t? Az Arbitrum árcsökkenése miatt a tulajdonosok elővásárlási lázba jönnek!

Vendégbejegyzés Eddig hosszú év volt a kripto befektetők számára. A Bitcoin megfeleződésével és a kriptovilág nagy érméit övező egyéb drámákkal együtt a tulajdonosoknak alkalmazkodniuk kellett, vagy...

Újabb jogi eljárással néz szembe a Ripple Labs a CEO „félrevezető kijelentései” miatt

Az Egyesült Államok szövetségi bíróságának bírája zöld utat adott a Ripple Labs ellen indított polgári értékpapír-pernek, elutasítva a vállalat gyorsított eljárásra vonatkozó ajánlatát. A perben...

Nem csak nekünk van melegünk: a DOGE, a SHIB és a PEPE gurul lefelé a kripto domboldalon

Vendégbejegyzés A DOGE, a SHIB és a PEPE érmék bizony verejtékben fürödnek, annyira erősen kínlódnak, hogy megállítsák a zuhanást. Amíg összeszedik magukat, jó, ha körbenézünk olyan...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!