A Ripple vezető ügyvédje megnevezi 2024-es előrejelzéseit

-

A Ripple vezető ügyvédje felvázolta előrejelzéseit a kriptopénzek 2024-es helyzetére vonatkozóan.

A Ripple jogi vezetője, Stuart Alderoty egy nemrégiben megjelent bejegyzéssorozatában ismertette előrejelzéseit a kriptopénz szektorra vonatkozóan 2024-re.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezek a jóslatok a Ripple és az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) között folyamatban lévő per várható megoldását, az igazságszolgáltatás szerepét a kriptorendszer szabályozásának alakításában, valamint a Kongresszusban kialakult potenciális kriptopiaci patthelyzetet járják körül.

A Ripple jogi kilátásai 2024-re

A Ripple jogi vezetője 2024-re várja a SEC által a Ripple ellen régóta folyó per lezárását.

Ugyanakkor figyelmeztet arra, hogy a SEC „végrehajtás általi szabályozás” megközelítése valószínűleg továbbra is fennmarad, ami a kriptopénz-iparág más vezető szereplőit is érinti.

Ezenkívül azt is előre látja, hogy a bíróságok továbbra is döntő szerepet fognak játszani a SEC túlkapásainak megfékezésében. Sőt, azt jósolja, hogy a folyamatban lévő jogi viták végül a Legfelsőbb Bíróság előtt csúcsosodhatnak ki.

A Kongresszus 2024-ben elvben egyet fog érteni a kriptorendszer szabályozásának szükségességében, a végrehajtással kapcsolatos nézeteltérések valószínűleg jogalkotási patthelyzetet fognak eredményezni, jósolja Alderoty.

Ez a zsákutca bizonytalan helyzetbe hozhatja az amerikai kripto cégeket, miközben más globális szereplők jelentős lépéseket tesznek a szabályozási egyértelműség és az innováció terén.

ripple
Forrás: wikipedia.org

A Ripple 2023-as sikerei

A 2023-as év mérföldkő volt a Ripple számára a SEC elleni kulcsfontosságú jogi győzelmekkel.

Ezek a győzelmek jelentősek voltak, és az XRP számára nagyon szükséges szabályozási egyértelműséget biztosítottak.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A szabályozó hatóság továbbá ejtett minden vádat a Ripple vezérigazgatója, Brad Garlinghouse és társalapítója, Chris Larsen ellen, akiket korábban az értékpapír-törvények megsértésének vádjával vádolták.

E fejlemények nemcsak a Ripple pozícióját erősítették meg az iparágban, hanem a szélesebb kriptopénz-szektor rugalmasságát és innovatív szellemét is aláhúzták.

Ezeket a jogi győzelmeket követően az XRP-t újra jegyezték a főbb amerikai tőzsdéken. A token egy év alatt lenyűgöző, 83%-os emelkedést ért el.


Olvastad már? A növekvő eladási nyomás meghiúsíthatja a BTC áremelkedést

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!