Josh Rager, a Blockroots társalapítója és műszaki elemzője szerint a legjobb módszer a bitcoin felhalmozására, ha kihasználjuk a marginkereskedést és az altcoinokat.

Itt az ideje, hogy bitcoint gyűjtsünk

Josh Rager népszerű kriptoelemző és a Blockroots társalapítója nemrég megjelent tweetjeiben részletezte, hogyan gyűjthetünk BTC-t. Rager a margin- és az altcoin kereskedést hasonlította össze, és úgy véli, „mindkét stratégia felhasználható bitcoinok halmozására”.

Rager szerint az alacsony tőkeáttételes marginkereskedés akkor a legjobb, ha a kriptopiac teljes egészében hanyatlik, vagy amikor a BTC teljesítménye felülmúlja az altcoinokét. Rager úgy gondolja, hogy az olyan minimális tőkeáttételt, mint öt- és háromszoros, akkor lehet alkalmazni, amikor „felfelé irányuló trend (uptrend) során a bitcoin ára csökken, főleg akkor, ha az altcoinok alsó határértéke alacsonyabb, mint a BTC-é”.

Alternatív megoldásként a „flipping alts” stratégiája is megvalósítható, amikor a vezető kriptovaluta hosszú időre megszilárdul és oldalirányban kereskedik.

Amikor a bitcoin megszilárdul, az altcoinoknak támogatására van szüksége

Először arról kell megbizonyosodnunk, hogy a bitcoint egy meghatározott tartományon belül kereskedik. Ezután meg kell figyelnünk a különböző altcoinokat annak megállapítása érdekében, hogy találnak-e támogatást.

Rager hozzáteszi, hogy „megerősített támogatás mellett vásárolni stop-loss esetében” fantasztikus módszer a BTC altcoin-bitcoin párosításokon történő felhalmozására.

A hozzáértő befektetők úgy vélik, az altcoinok világa összedőlt, mióta a BTC ralija 4000 és 13800 dollár között mozgott. Ráadásul, miután a bitcoin elérte a 13800 dolláros értéket és aztán 9100 dollárra korrigálódott, az altcoinok ismét visszaestek és soknak közülük a 2017-esnél alacsonyabb értéke van.

Amíg elérte a 13800 dolláros értéket, a bitcoin dominanciája 70 százalékra emelkedett, jelenleg pedig 68,8 százalékon áll. Ezért az altcoinokba történő befektetés jelenleg rendkívül kockázatos, ugyanis a BTC ralija miatt továbbra is leértékelődnek.

A kriptovaluták megtartása (HODL) a legbiztosabb út a meggazdagodás felé

Úgy tűnik, Rager tudatosítja és beismeri, hogy „a jelenlegi piacon, amíg az altcoinok nem tudják felülmúlni a bitcoint”, inkább a minimális tőkeáttételt hasznosítja.

Az elemző azt is állítja, hogy a bitcoin vásárlása a legokosabb megoldás azon kereskedők számára, akik tartanak az altcoinoktól, és nem elég magabiztosak ahhoz, hogy marginkereskedésbe kezdjenek.

Bebizonyult, hogy a „BTC Hodling” az egyik leghatékonyabb kereskedelmi stratégia, amit a múlt héten Rhythm meglehetősen nyers tweetje is szemléltetett:

Forrás: bitcoinist.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂