A MyEtherWallet egy nyílt forráskódú interfész az ethertárcák számra, amely nemrég bejelentette, hogy elindítja mobilalkalmazását is.

A bejelentés mellé kiadott sajtóközlemény szerint a cég üzleti megállapodást kötött a Wyre pénzszolgáltatóval, így a felhasználók közvetlenül az alkalmazáson keresztül vásárolhatnak ethert bankkártyájukkal.

Tovább bővült Magyarország legnagyobb bitcoin ATM hálózata. Keresd a CoinCash új ATM-eit a Konzolvilág üzleteiben is. A részletekért kattints!

Mobilalkalmazást indít a népszerű ethertárca

A MyEtherWallet az egyik legnépszerűbb kriptotárca és -felfedező a piacon. Nemrég indították el saját mobilalkalmazásukat, a MEW tárcát.

A cég sajtóközleménye szerint az alkalmazás segítségével több millió olyan ember kaphat gyors hozzáférést a piacokhoz, akik főleg az okostelefonjukat használják.

„A MEW mobilalkalmazással mindenki számára elérhetővé válik az Ethereum, még teljes kezdők számára is. A vagyonod teljesen a saját irányításod alatt lesz, miközben hozzáférést kapsz a MEW összes funkciójához egy könnyedén alkalmazható kezelőfelületen keresztül.”

A MEW tárca jelentős fejlesztés a korábbi MEWconnect tárcához képest. A korábbi verziókkal csakis úgy kapcsolódhattunk az Ethereum blokklánchoz, ha a MyEtherWallet weboldalán keresztül tettük meg.

A MEW új mobilalkalmazásával minden fejlettebb szolgáltatás elérhetővé vált, mint az integrált dApook és okosszerződések.

A MEW gyorsabb bevásárlást kínál

Azonban a MyEtherWallet legfontosabb fejlesztése az, hogy sokkal gyorsabban és egyszerűbben vásárolhatunk be fiattal.

A cég ugyanis üzleti megállapodást kötött a Wyre pénzutalási szolgáltatóval, így a felhasználok közvetlenül az alkalmazáson keresztül vásárolhatnak ethert.

A bankkártyával fizető felhasználók alacsonynak mondható 3,99 %-os kezelési díjat fizetnek, az amerikai felhasználók pedig akár ApplePayel is fizethetnek.

A cég szerint ez az ethervásárlás egyik leggyorsabb módja, mindössze 15 másodperc alatt véghez lehet vinni.

Jack Knutson, a Wyre növekedési igazgatója szerint a cég nagyon izgatott, hogy részese lehet a MyEtherWallett szolgáltatásainak.

„Mi is osztozunk azon a nézeten, hogy a kriptoszféra nagyon jelentős lesz a közeljövőben. A mobilos megoldások egyre terjednek, és ezek adhatják a tárcák és fizetések jövőjét.”

Az azonnali fiat vásárlások mellett az új MEW tárca lehetővé teszi, hogy a felhasználók több fiókkal vásárolhassanak és kezelhessenek ERC-20 tokeneket.

Ezzel mindenki számára elérhetővé válnak a decentralizált pénzügyek, földrajzi vagy pénzügyi helyzettől függetlenül.

Olvastad már? Kereskedés konyhanyelven 4. rész – A tőzsdefelület megismerése és használata alapszinten

Forrás: cryptoslate.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.

Legyen szép napotok! 🙂