A LimeWire fontolgatja az XRP integrációját

-

A LimeWire, az egykor ellentmondásos peer-to-peer fájlmegosztó platformból lett tartalomkészítő központ, a Ripple XRP kriptopénzének integrálását fontolgatja fizetési módként a LimeWire Token (LMWR) folyamatban lévő nyilvános értékesítéséhez.

Egy május 6-án közzétett tweetben a LimeWire felszólította a Ripple közösséget, hogy adjanak hangot támogatásuknak, és azt ígérte, hogy ha a tweet 300 retweetet kap, az XRP másnap élesedik a platformon.

Ez nem sokkal azután történt, hogy a platform a Cardano ADA-t integrálta fizetési módként a nyilvános tokenértékesítésébe, a Cardano közösség lelkes reakcióját követően.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A 2000-es évek elején a LimeWire jelentős hírnévre tett szert a zenei megosztási lehetőségei miatt, lehetővé téve a felhasználók számára a fájlok, köztük zenék, videók és dokumentumok egyszerű megosztását és letöltését.

A platform egyszerű használata és a tartalomszűrők hiánya azonban könnyű célpontjává tette az illegális fájlcserének, például a szerzői jogvédelem alatt álló anyagok jogosulatlan terjesztésének.

A LimeWire-re 2010-ben hullott le a lepel, amikor a Recording Industry Association of America (RIAA) pert indított a platform ellen szerzői jogok megsértése miatt, ami az internet egyik leghírhedtebb fájlmegosztó szolgáltatásának végét jelentette.

A vitatott múltjának hamvaiból feltámadó LimeWire új fókusszal és üzleti modellel jelent meg újra.

A platform a P2P fájlmegosztásról a tartalomkészítők menedékévé vált.

Ha a Ripple-közösség az XRP integráció mögé állna, a LimeWire kiterjesztené elérhetőségét és potenciális felhasználói bázisát.


Olvastad már? Íme, ami a bitcoin árát magasabbra tolhatja

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!