A LimeWire fontolgatja az XRP integrációját

-

A LimeWire, az egykor ellentmondásos peer-to-peer fájlmegosztó platformból lett tartalomkészítő központ, a Ripple XRP kriptopénzének integrálását fontolgatja fizetési módként a LimeWire Token (LMWR) folyamatban lévő nyilvános értékesítéséhez.

Egy május 6-án közzétett tweetben a LimeWire felszólította a Ripple közösséget, hogy adjanak hangot támogatásuknak, és azt ígérte, hogy ha a tweet 300 retweetet kap, az XRP másnap élesedik a platformon.

Ez nem sokkal azután történt, hogy a platform a Cardano ADA-t integrálta fizetési módként a nyilvános tokenértékesítésébe, a Cardano közösség lelkes reakcióját követően.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A 2000-es évek elején a LimeWire jelentős hírnévre tett szert a zenei megosztási lehetőségei miatt, lehetővé téve a felhasználók számára a fájlok, köztük zenék, videók és dokumentumok egyszerű megosztását és letöltését.

A platform egyszerű használata és a tartalomszűrők hiánya azonban könnyű célpontjává tette az illegális fájlcserének, például a szerzői jogvédelem alatt álló anyagok jogosulatlan terjesztésének.

A LimeWire-re 2010-ben hullott le a lepel, amikor a Recording Industry Association of America (RIAA) pert indított a platform ellen szerzői jogok megsértése miatt, ami az internet egyik leghírhedtebb fájlmegosztó szolgáltatásának végét jelentette.

A vitatott múltjának hamvaiból feltámadó LimeWire új fókusszal és üzleti modellel jelent meg újra.

A platform a P2P fájlmegosztásról a tartalomkészítők menedékévé vált.

Ha a Ripple-közösség az XRP integráció mögé állna, a LimeWire kiterjesztené elérhetőségét és potenciális felhasználói bázisát.


Olvastad már? Íme, ami a bitcoin árát magasabbra tolhatja

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana (SOL) technikai elemzés 05.23.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) esetében megugrott a non-fungible token kereskedési volumene. Egy friss jelentésből kiderült, hogy a Solana-alapú NFT volumene 30%-kal nőtt a megjelenést megelőző 24...

3 altcoin, amely megnyerheti az ETH ETF jóváhagyása által indított bikafutamot

Vendégbejegyzés A piac felhevülésével az ETH tőzsdén kereskedett alap (ETF) lehetséges jóváhagyása pozitív hullámokat indított el a kriptoterületen. Az új fejlemény kibontakozásával több kriptovaluta is készen áll...

A Bybit vezérigazgatója tagadja a fizetésképtelenségi pletykákat

Ben Zhou, a Bybit vezérigazgatója az X-en foglalkozott a fizetésképtelenségről szóló pletykákkal, megerősítve azok alaptalanságát és bizonyítékot szolgáltatva a tartalékokról. A Bybit tőzsde vezérigazgatója, reagált a...

Az Axie Infinity (AXS) kitörése hamarosan bekövetkezik

Az Axie Infinity (AXS), a gyorsan növekvő, számos nosztalgikus játékkal foglalkozó virtuális világ, közeledik a bikás kitörés fordulópontjához. A közepes kapitalizációjú altcoin, melynek fully diluted értékelése...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!