A Libra Coin helyrehozhatja a Winklevoss ikrek és a Facebook kapcsolatát

-

A Winklevoss ikrek sosem voltak Mark Zuckerberg barátai, korábban beperelték a Facebook ötletének ellopása miatt és ezzel megnyertek egy 65 millió dolláros kártérítést.
A Libra coin megjelenésével az ikrek inkább „barátságos ellenségként” érzik a kapcsolatot.
Most, hogy a Facebook kiadta a Libra fehér könyvét, a Winklevoss ikrek óvatosabbak lesznek a kriptovállalkozásukkal.

A CBS „Sunday Morning” műsorában azt mondták, hogy Mark Zuckerberg barátságos ellenségei szeretnének lenni.

 „Annyi lehetőség van a növekedésre, hogy ezen a ponton barátságos ellenségnek kell lennünk.” – mondták a CBS-en

Mindkét félnek nagyon érdekes története van. A Winklevoss ikrek korábban azzal vádolták Mark Zuckerberget, hogy ellopta a közösségi háló ötletét, mikor még együtt jártak a Harvardra. Az ikrek 65 millió dollárnyi kártérítést nyertek a bíróságra került üggyel.
Nemrég azonban számos beszámoló jelent meg arról, hogy a felek találkoztak és beszélgettek a digitális valutákról.
A Winklevoss ikrek jelentős bitcoinbefektetők és saját kriptotőzsdéjük is van, a Gemini. A tőzsdén szerepel a „Gemini Dollar”, melynek értéke a dollárhoz van kötve.
Most, hogy a Facebook kiadta Libra nevű kriptopénzének fehér könyvét megkérdőjeleződött a piaci helyzetük.

Az ikrek korán beszálltak

Cameron felidézte amikor elsőként hallott a bitcoinról és azt mondta testvérének:

 „Hé! Valószínűleg ez lesz a következő nagy dolog vagy teljes hülyeség lesz.”

Mindketten 37 évesek, elvégezték a Harvardot és az Oxfordot, olimpiai evezők emellett 2012 elején merészen beszálltak a bitcoinba. Már az elején felismerték, hogy a bitcoin az arany vetélytársa lehet.

„Akkoriban az volt az elméletünk, hogy a bitcoin az arany vetélytársa lehet. És az aranynak 7 billiárd dollár a jelenlegi összértéke, tehát ha a bitcoin is 7 billiárdot vagy többet érne, akkor ez egy nagyon olcsó pénzügyi eszköz jelenleg.”

Számos hír kering arról, hogy akkor szálltak be a bitcoinba, mikor 8-9 dollár között volt az árfolyama. Egyes becslések szerint portfóliójuk több mint 1 milliárd dollárt érhetett a 2017-es csúcson. Jelenleg több száz millió dollárt érhet készletük.

Az is lehetséges, hogy még több bitcoint vásároltak a bitcoinkészletük kereskedésével. Most, hogy saját tőzsdéjük és stabilkoinjuk van valószínűleg csak még tovább növelték készleteiket.

Olvastad már? A Facebook bemutatta a Libra nevű kriptopénze white paperjét

Forrás: coinspeaker.com
Kiemelt kép: Cryptocurrency News

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin ára eléri a 70.000 dollárt, amint BTC ETF vásárlása megugrik

Az elemzők szerint a Bitcoin árfolyama új csúcsok felé tart most, hogy a közelmúltbeli konszolidációs szakasz véget ért. A Bitcoin árfolyam a hőn áhított 70.000 dolláros...

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Vége a mémszezonnak? Mi vár a mémérmékre?

A mémérmék alig egy-két héttel ezelőtt voltak a csúcson, és jelentősen felülmúlták a többi altcoint az úgynevezett „mémszezon" alatt. Ez a trend azonban megfordult, és...

Mikor ér véget a Bitcoin bull run?

A Bitcoin 65.000 dollárra emelkedése reményt adott az instabil kriptopiacoknak. A Bitcoin visszatérését követően egyes altcoinok 10%-20%-kal megugrottak, így a befektetők kíváncsiak, hogy ez vajon...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!