A legnagyobb Bitcoin (BTC) és Ethereum (ETH) bálnák indulnak a kripto AI-n, az új jelentés szerint

-

A kripto AI szektor napról napra nagyobb teret nyer, és a kereskedés egyszerűségével átalakítja a kriptoipart.

Ezt az átalakulást az RCO Finance (RCOF) vezeti, és egy nemrégiben készült jelentés jelentős Bitcoin (BTC) és Ethereum (ETH) bálnavásárlásokat mutatott ki ebből a feltörekvő altcoinból, más Crypto AI tokenekkel együtt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Olvasd tovább, hogy megtudd, mi áll e nagy vásárlások mögött, és hogyan kereshetsz több mint 30-szoros pénzt az RCO Finance előértékesítésén!

Az RCO Finance vezeti a kripto AI forradalmat

A kripto AI szektor még mindig kialakulóban van, és a teljes kriptoipar mindössze 1%-át teszi ki.

Az elfogadás azonban gyors, az előrejelzések szerint 2030-ra 23,6%-os összetett éves növekedési ütemet (CAGR) jeleznek.

Bár az RCO Finance (RCOF) szintén új, fejlett AI-technológiája és innovatív pénzügyi megoldásai révén jelentősen hozzájárult az ágazat növekedéséhez.

A projekt készen áll arra, hogy megelőzze a vezető AI tokeneket, sőt, más szektorok vezető kriptopénzeit is.

Egyik ilyen megoldás a világszerte több mint 12.500 eszközosztály integrációja, amely lehetővé teszi a befektetők számára, hogy zökkenőmentesen keresztkereskedjenek az eszközök között, és akár 1:1000-es tőkeáttétellel maximalizálják a hozamukat.

Könnyedén átválthatják digitális eszközeiket, például az NFT-ket és kriptovalutákat ETF-ekké, származtatott eszközökké, sőt, akár valós eszközökké, például részvényekké és kötvényekké is.

Ez az RCO Finance (RCOF) teljesen automatizált kereskedési platformján keresztül lehetséges, amelyet egy kifinomult Robo Advisor hajt – egy intelligens eszköz, amelyet a veszteségek mérséklésére fejlesztettek ki a fejlett AI és ML algoritmusok segítségével, amelyek folyamatosan pásztázzák a kriptopiacot, azonosítják a nyertes eszközöket, és automatikusan végrehajtják a kereskedéseket és a portfóliók újbóli beállítását a befektetők nevében.

A Bitcoin intézményi eladással néz szembe

A Bitcoin (BTC) június eleje óta erős piaci volatilitással és medvés nyomással szembesült.

A láncon belüli mérésekből kiderült, hogy 60.000 dollárnál áttörte a döntő fontosságú technikai és pszichológiai szinteket, és a spekulációk szerint a következő hetekben akár 50 000 dollárig is lezuhanhat.

A Lookonchain július 4-i jelentése szerint a Binance tőzsdén keresztül öt óra alatt 356 millió dollárért 3500 bitcoin (BTC) nagymértékű eladás történt, ami a Coinglass adatai szerint 6%-os árfolyamcsökkenéshez vezetett, és több mint 110 000 kereskedő mintegy 310 millió dollárt likvidált.

Ez a csökkenő teljesítmény annak a FUD-nak tulajdonítható, amelyet az Mt. Gox közelgő, mintegy 9 milliárd dollár értékű Bitcoin (BTC) hitelezőinek történő kifizetése váltott ki.

Ahogy a Bitcoin (BTC) piaci hangulata továbbra is „Félelmet” mutat, az adatok arra utalnak, hogy a bálnák növelik a részesedéseiket az AI érmékben, mint például az RCO Finance (RCOF).

Az Ethereum ETF-ek hype-ja elhalványul

Június 1-jén az on-chain adatok arról számoltak be, hogy az Abarax Capital, egy jelentős Ethereum (ETH) bálna, 60.000 ETH tokent vont ki 203 millió dollár értékben a Bitfinex kriptotőzsdéről.

Ezután megnőtt a vételi nyomás több AI érmén, például a Zignaly (ZIG), a Synesis One (SNS) és az RCO Finance (RCOF) érméken.

Az Ether (ETH) az elmúlt 24 órában 5,31%-kal esett, ami a Fear and Greed indexében medvés piaci hangulatot és „Fear” (félelem) jelzést mutat.

Ez a hangulatváltozás a Reuters közelmúltbeli jelentése körüli csökkenő hype közepette következik be, amely szerint a SEC jóváhagyása a spot Ethereum ETF-ek számára már ma megtörténhet.

Míg a szélesebb kriptopiac várja a jóváhagyást, az Ethereum (ETH) bálnák egyre türelmetlenebbek. Az érme piaci kapitalizációja 13%-kal csökkent az elmúlt 30 napban, és ugyanezen időszakon belül mindössze 13 zöld napot regisztrált.

bitcoin

További információ az RCO Finance elővásárlási lehetőségeiről:

Látogass el az RCO Finance elővásárlására
Csalakozz az RCO pénzügyi közösségéhez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum ETF kedden indul – Melyik altcoin kerül a fedélzetre?

Vendégbejegyzés Az Ethereum (ETH) továbbra is meghatározó erő a kriptopénzek világában, mivel sokoldalú platformot kínál a decentralizált alkalmazások és okos szerződések számára. Kiemelkedik a blokklánc technológiában betöltött...

Ethereum (ETH) árfolyam elemzés 07.22.

Prémium Ethereum (ETH) A kriptopénzek piaca az elmúlt 24 órában körülbelül 1%-os ugrást regisztrált. Ráadásul jelenleg több mint 2,47 billió dolláron áll, és az olyan top tokenek, mint...

A Bitcoin elérheti a 150.000 dollárt ebben a ciklusban? Itt a valóság

A Bitcoin jelenlegi viselkedése a korábbi ciklusokban megfigyelt mintákat tükröz. Satoshi Stacker elemző legújabb videójában az Ethereummal és más kulcsfontosságú témákkal kapcsolatos viták mellett kifejtette,...

A DeFi token előértékesítés továbbra is lendületben van, 1 millió dolláros mérföldkővel a hibrid funkciók bevezetése után

Vendégbejegyzés Ez az év ígéretes volt a feltörekvő DeFi projektek számára, és a befektetők minden eddiginél több új projektben foglaltak pozíciót az égig érő korai fázisú...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!