A kripto szakértő megnevezi a nyár legjobb kriptóit: Kiemeli a NEAR protokollt, , Render, és a…

-


Vendégbejegyzés


A nyáron nem csak a strandok, hanem a kriptopénzek piaca is felmelegszik.

A 2024-es bikafutás teljes lendületben van, bizonyos kriptopénzek készen állnak arra, hogy megragadják a befektetők figyelmét.

Az elemzők olyan konkrét neveket emeltek ki, mint a NEAR Protocol, és a Render, amelyek jelentős lépéseket tehetnek az elkövetkező hónapokban.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Azoknak, akik az élmezőnyben szeretnének maradni, az ilyen konkrét kriptovaluták dinamikájának megértése jelentheti a különbséget.

Merülj el egy kripto szakértő meglátásaiban, hogy megtudd, mely érmék vezethetnek a felmelegedés során.

Több, mint 6 millió dollárt gyűjtöttek: A BlastUP előértékesítése folytatódik, akár 1000%-os potenciális megtérülést kínálva.

A BlastUP az utóbbi időben nagy figyelmet kapott, köszönhetően annak a nagy potenciálnak, hogy a kriptoipar egyik fő erejévé váljon.

Ez az úttörő launchpad a Blast-on már több mint 15 000 aktív felhasználót vonzott.

kripto

A BlastUP jelenleg is zajló előértékesítése hatalmas siker, eddig több mint 6 millió dollárt gyűjtöttek össze.

A BlastUP tokent a kripto szakértők rejtett kripto gyöngyszemnek tartják, amely az év végére 1000%-kal is megugorhat.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket most a maximális hozamért! <<

A BlastUP segíti a kripto startupokat a gyorsabb növekedésben és a nagyobb bevételben. A BlastUP előrehaladtával továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett.

A BlastUP az ökoszisztéma minden résztvevőjének javára gyorsan teret nyer.

A BlastUP ütemterve 2026-ig terjed, és az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit.

A BlastUP token, a platform sarokköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO bevezetésekhez, a staking jutalmakhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Csatlakozz a BlastUP-hoz most, vagy ez a rakéta nélküled fog felszállni! <<

A NEAR protokoll szárnyal: A lenyűgöző hathónapos rali folytatódik

A NEAR Protocol, melynek jelenlegi árfolyama 6,71 és 8,68 dollár között mozog, figyelemre méltó, 364,39%-os hathavi árfolyam-emelkedést mutat.

Az utóbbi egy hónapban a NEAR 44,67%-kal emelkedett, és csak az elmúlt héten további 17,77%-kal növelte értékét.

A kriptó a 9,59 dolláros ellenállási szint közelében lebeg, de még mindig erős pozíciót tart a legközelebbi, 5,65 dolláros támasz felett.

Az érme felfelé irányuló mozgása, amelyet olyan mutatók támogatnak, mint a 60,24-es RSI és a 86,54-es Stochastic, impulzív trendre utal, míg a 0,048-as MACD megerősíti a lendületet.

Az ilyen dinamikus rövid és hosszú távú nyereséggel a NEAR pályája tartós bikás impulzusra utal.

A Render (RNDR) ármozgás és előrejelzés

Hat hónapnyi erős teljesítmény után a Render árfolyama lenyűgöző 245,66%-kal emelkedett. Az utóbbi egy hónapban az értéke 33,97%-kal nőtt, ami pozitív tendenciát jelez. A múlt héten azonban kisebb, 2,13%-os visszaesés következett be.

A Render jelenleg 9,38 és 11,10 dollár között kereskedik. Közeledik a 12,17 dolláros ellenállási szinthez, a támasz pedig 8,71 dollárnál található.

A 64,65-ös Relative Strength Index és a 84,03-as Stochastic mutatóval a Render úgy tűnik, hogy magas momentumfázisban van.

A 0,09-es MACD megerősíti a folyamatban lévő lendületet, ami arra utal, hogy magasabb árak felé tolódhat, ha áttör a közvetlen ellenállás szintjén.

Következtetés

A NEAR, és az RNDR olyan kriptovaluták, amelyek rövid távon nem sok nyereséget kínálhatnak, míg a BlastUP erős potenciállal tűnik ki.

A projekt koncepciója meggyőző, és előnyös, hogy a Blast ökoszisztéma része.

Az ígéretes lehetőségeket kereső befektetők számára a BlastUP érdekes lehetőség lehet a nyárra.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kombinált bitcoin- és etheralapot bocsátanának ki a Nasdaq-on – hírösszefoglaló

A Hashdex egy kombinált Bitcoin és Ether kriptoalap elindítását tervezi a Wall Streeten, miután az Egyesült Államokban zöld utat kapott a szabályozó hatóságoktól. Ugyanebben az időszakban...

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!